Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szép és példamutató az szerint...

Szép és példamutató az szerintetek is, ahogy Novák Katalin kiáll olyan értékek mellett, mint a család és a kereszténység?

Figyelt kérdés
[link]
2022. okt. 25. 10:17
 1/9 anonim ***** válasza:
14%
Természetesen . Ez a nirmális. Apa férfi+ anya nő+ gyerekek+ nagyszülők = család.
2022. okt. 25. 10:18
 2/9 anonim ***** válasza:
56%

Ilyen szép, mosolygós náci tollat is ritkán lát az ember.

Nettó álszent képmutatóságot, meg kiváltképp!

2022. okt. 25. 10:20
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

Ó hát gyönyörű.

Remélem a közművek is el fogja fogadni pénz helyett, hogy nagycsaládos keresztény vagyok.

2022. okt. 25. 10:22
 4/9 anonim ***** válasza:
33%

Halvány lila fogalma sincs arról, hogy a kereszténység mit mond ezekről a témákról.

Pedig voltak már olyan valóban keresztény nők, akik részt vettek a közéletben, mint pl. Slachta Margit, Farkas Edit, Salkaházi Sára, Andrássy Klára stb. Majd ha Katika felmutat negyedannyit, mint ezek a nők és nem csak a pártaktivitásban lesz szorgos, akkor beszélhetünk.

2022. okt. 25. 10:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem a család intézményének tiszteletével van a problémám, hanem azzal, hogy sok ember ezt csak más emberek megkárosítása, háttérbe szorításának árán képes elképzelni - ahelyett, hogy diszkrimináló, hátrányosan megkülönböztető megközelítés helyett egy mindenki számára stabil hátteret biztosítanának ahhoz, hogy meghozhasson egy döntést arról, akar-e családot alapítani és hogy mikor akarja ezt, amennyiben igen a válasza. A "soft-terror", ami most folyik, csak arra jó, hogy kitermeljünk a jövőben élő aktívan dolgozó embereknek egy csomó nyomoroncot, akit úgyszintén ezeknek az embereknek a befizetéseiből kell majd kitartani, - mert az ország valós eltartó képességéhez fog igazodni az eltorzult arányú rétegekből összeálló társadalom. Lehet majd megint tátogni - úgy, ahogyan most, hogy "túl sok a nyugdíjas"! Ezt az állapotot is egy olyan bolond idézte elő, mint amelyik most erőlteti ezt a semmire!
2022. okt. 25. 11:36
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

Novák Katica, Varga Judit, Kocsis Máté. Ez a három Fideszes számomra a legundorítóbban álszent, meg melléjük a Sejemzsóti (igaz, kdnp, tudom). És most Orbánt nem vettem bele a sorba.

Varga Judit és Novál Kati papol nekünk az értékekről, a jogállamról, a családról, a párbeszédről meg ilyenekről, amiket a fidesz fullra nélkülöz és szembeköp kormányzása alatt.

Varga Judit még szakszavakat is használ, szóval ő még hitelesnek is tűnhet, de baromria álszent.

Kocsis Máté az eddigi legaljasabb párt tagjaként uszít mások ellen, miszerint ők milyen aljasak, főleg gyurcsány ellen. Miközben az ő pártja még aljasabb. Abban persze igaza van, hogy Gyurcsány álszent, de ők még álszentebbek.

Persze ott van Hollik is, csak ő olyan, mint egy kulccsal felhúzható egér, amit ha felhúzol elkezd zenélni, csak ő Gyurcsányozik. Ezért őt nehéz a legaljasabbak közé bevenni, mert egy "droid".

Hosszasan lehetne sorolni még a sort. Varga Judit persze jó nő, Novák is, de ettől baromi undorítóak. Nettó álszentség az a két nő, ez még annál is álszentebb szerintem sokkal, mintha valaki a környezetvédelemről papolna, miközbe V12 es kocsival száguldozna.

2022. okt. 25. 11:37
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
A család ok, de egy olyan vallás mellett kiállni, amiben idegen ország emberei, és az ő istenük szerepel, azt nem tartom normálisnak.
2022. okt. 25. 11:40
 8/9 anonim ***** válasza:
36%
A csakéd mellett sem ok, a kiállásuk, mert tönkreteszik a magyar családok életét, persze ha a neved Mészárossal kezdődik, vagy Tiborczal akkor nem.
2022. okt. 25. 11:48
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
A család mellet sem ok* ezt akartam írni ma 11:40 re.
2022. okt. 25. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!