Akinek már volt élettel összeegyeztethetetlen magzati betegség miatt mesterségesen indított középidei vetélése/szülése, le tudná írni mire számíthatok?
Kitágítanak, vszeg lamináriával (ha még nem szültél), és végig oxit kapsz, hogy mesterséges méhösszehúzódásokat generáljon.
Ugyanannyira fáj, mint egy szülés, csak sajnos itt nem lesz jó a vége.
Felépülés: valószínűleg bromocriptint kell szedned (nem biztos, de a méhösszehúzódásokkal együtt megindulhat tejelválasztás is - normális esetben az oxitocin is serkenti a prolaktin hormontermelést).
Legalább hat hétig nem élhetsz házaséletet.
A fizikai gyógyulás főleg attól függ, mennyire lesznek sérüléseid a szülés során (bár ettől vszeg nem kell tartanod, mert nem 38.+ héten szülsz).
Kitartás.
Köszönöm a választ. Túl vagyok rajta. Mivel a méhfeltöltéstől és lamináriától beindultak a fájdalmak és úgy tették fel a ballont is, szinte kiabáltam a fájdalomtól. 6 óra pokol után megszültem a babàt. Nem kívánom senkinek ezt a fájdalmat, ami fizikai és lelki egyszerre.
Azt viszont szeretném leírni, hogy az orvosok, szülésznők, nővérek mind mennyire profik és támogatóak voltak. Nagyon hálás vagyok Nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!