Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ebben a párkapcsolati kérdésbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a párkapcsolati kérdésben kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Hosszabb kapcsolat majd házasság után közölte a feleségem,hogy ne is álmodjak róla, sosem lesz kiegyensúlyozott a szexuális élet közöttünk. Mondván a nőknek erre nincs igénye mint a férfiaknak. Nekik az kell,hogy foglalkozva legyen velük. Segítség,bevásárlás,pakolás, főzés, takarítás és a többi amiben segít. Majd ha ezek mind megvannak akkor (esetleg) lehet róla szó. Hallottatok már ilyet?

Az kell,hogy nyugodt legyen minden a környezetben.

Én meg csak simán odamegyek néha,megcsóvalom mint a kutya, úgy közeledek hogy na akkor legyen valami. és mindíg el vagyok zavarva.

Meddig lehet ezt elviselni? Azt mondta,hogy oldjam meg a zuhany alatt magamnak. Meg,hogyha nem tudom ezt elfogadni akkor nem vagyunk egymáshoz valók,mert ö nem fog megváltozni.

febr. 19. 14:59
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
41%
A megoldás a kommunikáció a feleségeddel! Hogy őszintén elmondjátok, hogy mit szeretnétek és miért. Hogy egyikőtők se érezze úgy, rá akarnak erőltetni valamit. Tényleg annyira fontos az neked, hogy minden előjáték nélkül, falhoz vágva dugd meg a feleséged? Akkor is, ha az neki fáj vagy nem jó? Szóval ide írogatás helyett vele kellene beszélgetnetek, mert alapesetben ezeket egy házaspárnak meg kellene tudni beszélni.
febr. 20. 10:31
 42/48 anonim ***** válasza:
100%
Megoldás? Az nem sok van, mert ilyen kérdéseknél nincs kompromisszum. Ha lenne, az valamelyikőtöknek nem lenne jó, mert engednie kellene, ami egy idő után undort válthat ki.
febr. 20. 10:57
 43/48 anonim ***** válasza:
21%
Nő vagyok...istenem de örülnék ha a férjem néhaa hazimunka helyett becibálna az ágyba egy gyors menetre! Sajnos nincs ilyen szerencsém
febr. 20. 12:52
 44/48 anonim ***** válasza:
41%
Egyetértek utolsó. Pedig én már 57 éves vagyok. Heti 1 + maszturbálni is szoktam. Általában én kezdeményezek. A férjem mindig megadja a módját, pedig nekem sokszor előjáték nélkül is jó lenne egy gyors, kemény falhoz döngölős menet.
febr. 20. 15:33
 45/48 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, amikor a kínálat és a kereslet nem találkozik. Ezért fontos, hogy ne maradjunk hosszú távon kapcsolatban és ne házasodjunk olyan emberrel, akivel már az elején is sejlik, hogy nem egyezik a libidónk. Mert az később csak rosszabb lesz. Én is szenvedtem már valaki mellett a kielégítetlenségtől, miközben ő azt gondolta, hogy minden rendben van. És itt is én vagyok a nő.
febr. 20. 16:40
 46/48 anonim ***** válasza:
71%

Én a helyedben elválnék tőle, és ezt nőként mondom.

NEM, ilyen nincs. A nőknek is van igényük szexuális életre. Maximum NEKI nincs. De ez az ő kínja, nem a " nőké" általánosságban.

Mi pl heti 4-5x szexelünk 14 év együttlét után is, mert vágyunk rá mindketten.:)

febr. 21. 01:59
 47/48 A kérdező kommentje:
Gratulalok hozza :)
febr. 21. 08:40
 48/48 anonim ***** válasza:

Mondván a nőknek erre nincs igénye mint a férfiaknak. - nem tudom, 34 éves nő vagyok, minden nap vagy másnap kívánom a barátomat...

Pedig én viszem a háztartás jórészét, mert neki hosszabb a be-hazajárás, mint nekem, így későbbre ér haza.

A feleséged szimplán nem kíván, ami alapvetően nem probléma - ha nem kamuzna valamit, hanem megmondaná.

febr. 28. 17:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!