Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a párkapcsolati kérdésben kinek van igaza?
Hosszabb kapcsolat majd házasság után közölte a feleségem,hogy ne is álmodjak róla, sosem lesz kiegyensúlyozott a szexuális élet közöttünk. Mondván a nőknek erre nincs igénye mint a férfiaknak. Nekik az kell,hogy foglalkozva legyen velük. Segítség,bevásárlás,pakolás, főzés, takarítás és a többi amiben segít. Majd ha ezek mind megvannak akkor (esetleg) lehet róla szó. Hallottatok már ilyet?
Az kell,hogy nyugodt legyen minden a környezetben.
Én meg csak simán odamegyek néha,megcsóvalom mint a kutya, úgy közeledek hogy na akkor legyen valami. és mindíg el vagyok zavarva.
Meddig lehet ezt elviselni? Azt mondta,hogy oldjam meg a zuhany alatt magamnak. Meg,hogyha nem tudom ezt elfogadni akkor nem vagyunk egymáshoz valók,mert ö nem fog megváltozni.
Én a helyedben elválnék tőle, és ezt nőként mondom.
NEM, ilyen nincs. A nőknek is van igényük szexuális életre. Maximum NEKI nincs. De ez az ő kínja, nem a " nőké" általánosságban.
Mi pl heti 4-5x szexelünk 14 év együttlét után is, mert vágyunk rá mindketten.:)
Mondván a nőknek erre nincs igénye mint a férfiaknak. - nem tudom, 34 éves nő vagyok, minden nap vagy másnap kívánom a barátomat...
Pedig én viszem a háztartás jórészét, mert neki hosszabb a be-hazajárás, mint nekem, így későbbre ér haza.
A feleséged szimplán nem kíván, ami alapvetően nem probléma - ha nem kamuzna valamit, hanem megmondaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!