Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a párkapcsolati kérdésben kinek van igaza?
Hosszabb kapcsolat majd házasság után közölte a feleségem,hogy ne is álmodjak róla, sosem lesz kiegyensúlyozott a szexuális élet közöttünk. Mondván a nőknek erre nincs igénye mint a férfiaknak. Nekik az kell,hogy foglalkozva legyen velük. Segítség,bevásárlás,pakolás, főzés, takarítás és a többi amiben segít. Majd ha ezek mind megvannak akkor (esetleg) lehet róla szó. Hallottatok már ilyet?
Az kell,hogy nyugodt legyen minden a környezetben.
Én meg csak simán odamegyek néha,megcsóvalom mint a kutya, úgy közeledek hogy na akkor legyen valami. és mindíg el vagyok zavarva.
Meddig lehet ezt elviselni? Azt mondta,hogy oldjam meg a zuhany alatt magamnak. Meg,hogyha nem tudom ezt elfogadni akkor nem vagyunk egymáshoz valók,mert ö nem fog megváltozni.
Akkor szenvedj! Mást nem tudok írni.
Megnondta, hogy nem lesz semmi.
Meg akarod majd csalni, nyitott kapcsolatban élni? Tedd azt, majd ráfizetsz.
Nem sokat tudtunk meg a kettőtök kapcsolatáról.
Ha a házimunka nagyrésze rámarad, emellé még szexmentes intimitás sincs köztetek (megöleled akkor is, amikor nem akarsz szexet), esetleg az együtt töltött minőségi idő is kevés, akkor tök érthető hogy nem akar szexet. Egy nőnek bizalom kell a szexhez, és a fentiek ezt eléggé aláássák.
A házimunkába meg nem besegíteni kell, mert nem az ő feladata egyedül. Ha hetente egyszer elmosogatsz, azzal nincs előrébb.
Egyébként nem értem a te oldaladat, miért lenne akkora feladat kicsit körüludvarolni a feleségedet? Hidd el, sokszorosan visszakapnád nem csak szexben, hanem érzelmileg is.
"De nehogy mar csak mindig az legyen es ugy ahogy 0 akarja."
Ezért kellett volna olyan társat keresni, akivel egyeztek ebben, és akkor a szex mindig megfelel mindkettőtöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!