Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ebben a párkapcsolati kérdésbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a párkapcsolati kérdésben kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Hosszabb kapcsolat majd házasság után közölte a feleségem,hogy ne is álmodjak róla, sosem lesz kiegyensúlyozott a szexuális élet közöttünk. Mondván a nőknek erre nincs igénye mint a férfiaknak. Nekik az kell,hogy foglalkozva legyen velük. Segítség,bevásárlás,pakolás, főzés, takarítás és a többi amiben segít. Majd ha ezek mind megvannak akkor (esetleg) lehet róla szó. Hallottatok már ilyet?

Az kell,hogy nyugodt legyen minden a környezetben.

Én meg csak simán odamegyek néha,megcsóvalom mint a kutya, úgy közeledek hogy na akkor legyen valami. és mindíg el vagyok zavarva.

Meddig lehet ezt elviselni? Azt mondta,hogy oldjam meg a zuhany alatt magamnak. Meg,hogyha nem tudom ezt elfogadni akkor nem vagyunk egymáshoz valók,mert ö nem fog megváltozni.

2024. febr. 19. 14:59
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
80%

Azt a részt meg tudom érteni, vagyis, hogy mire gondolt, amikor azt mondta, hogy nyugodt környezetben legyen. Én sajnos nagyon stresszes típus vagyok, ha a munkahelyen vagy bárhol nem így sikerül valami, hajlamos vagyok “hazavinni” a gondokat es ilyenkor a szexet sem élvezem annyira, mert nagyon elvonja a figyelmem.

Viszont a többi, amit mondott, egyáltalán nem normális.

Ha a kapcsolat alatt sem volt kielégítő a szexuális eletetek, miért gondoltad, hogy házasság után ez változni fog ? Nem volt szó róla, hogy miért nem akar, nem próbált(atok) meg változtatni rajta? Nem egészen világos számomra a helyzet.

2024. febr. 19. 15:12
 12/48 anonim ***** válasza:
66%

Az sem mindegy hogy hány éves a feleséged?!

Mert ha 40 év körül van akkor előfordulhatnak már nála hormonális változások mert akkor kezdődik a perimenopauza.

De az is okozhat libidócsökkenést ha fogamzásgátló tablettát szed.

Vagy lehet olyan hormonális betegsége amiről nem tud pl. pajzsmirigy problémák stb. Ezek mind okozhatják a libidó csökkenését.

De az is lehet hogy soha nem is passzoltatok össze ilyen téren, csak ezt eddig nem vetted észre (nem akartad észrevenni).

Az sem mindegy hogy szült e gyereket mostanában? Erről sem írtál semmit. Ez is befolyásolhatja azt hogy egy nőnek milyen a libidója.

2024. febr. 19. 15:24
 13/48 anonim ***** válasza:
96%
Nekik az kell,hogy foglalkozva legyen velük. Segítség,bevásárlás,pakolás, főzés, takarítás és a többi amiben segít. Miért, szerinted ezt mind neki kellene csinálnia egyedül? És nem segítség, hanem kiveszed a részed a házimunkából. És igen, a nőknek általában törődés kell. Ha egész nap dolgozott, utána meg csinálja a házimunkát, te meg gépezel, majd odamész hozzá, megfogdosod, hát tuti el fog zavarni.
2024. febr. 19. 15:26
 14/48 anonim ***** válasza:
70%

"direktbe kozlom,hogy na dragam de jo lenne most dugni. Semmi kerulgetes meg romantikazas.. Egybol a kozepebe."

Ahh, pont az esetem. 😍

/s

2024. febr. 19. 15:32
 15/48 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem ezt is egyéne válogatja. Én imádom mikor a férjem a falhoz passzíroz és azt mondja, hogy most azonnal meg akar dugni. Sőt egy kiadós kuffancsolás nekem sokszor jobban tud esni, mintha elkezdene házi munkát végezni. De nekem a szexuális étvágyam rendben van és ha egy hét kimarad, a falat tudom kaparni. Nekem kell ez, igénylem. Szeretek szexelni. Nálatok meg szerintem egyszerűen csak nincsen meg a kémia. Nem kívánjátok egymást, csak éltek, mint a lakótársak. Szerintem keressétek fel párkapcsolati terapeutát, mert a probléma (szerintem) komplexebb, minthogy az asszony nem akar dugni, te meg szexéhes vagy. Valószínűleg neked is van a rovásodon egyébként.
2024. febr. 19. 15:36
 16/48 A kérdező kommentje:

Gyorsan valaszolok.

-35 es 37 vagyunk.

-Gyerek nincs.

-En is be szoktam segiteni a hazimunkaba. Nem errol van szo. hanem arro,hogy csak akkor lesz szex ha ezekben aktivan segitek. En peldaul siman hagynam kesobbre es elobb essunk ossze.

-az anyagi boztonsag is megvan, rendesen dolgozunk.

..

Volt meg valami kerdes?

2024. febr. 19. 15:57
 17/48 anonim ***** válasza:
90%

Teljesen igaza van a feleségednek abban, hogy nekünk nem úgy működik, hogy random beviszket és akkor dugni kell, mindegy mi van. Ha ideálisak a körülmények, nincsenek komoly problémáink egymással, alapvetően normálisnak gondolom a páromat, nem haragszom rá tudat alatt se amiatt, amilyen általában, abban az esetben bármikor jól esik a közeledése, kivéve ha esetleg tényleg fáradt vagyok épp vagy akármi.

Amit a 10# válaszodban írtál, az engem olyan szinten kiábrándítana, hogy semmilyen szexuális életünk nem lenne, elválnék a bánatba. A romantika végig kell a kapcsolatba.

2024. febr. 19. 16:00
 18/48 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező én tök megértem őt miért nem fekszik le veled, de azt nem, hogy akkor minek ment hozzád. Váljatok el inkább.
2024. febr. 19. 16:08
 19/48 A kérdező kommentje:
volt hogy vegigjartam a romantikaszas utjat is,mert 0 ugy szereti. De nehogy mar csak mindig az legyen es ugy ahogy 0 akarja. A hazassagban adok es kapok is van. Es nem tamadom le heti szinten minden nap,hogy akkor essunk neki most es azonnal. Turelmes tipus vagyok. De van amikor jol esne csak mindenfele kerites nelkul a lenyegre térni.
2024. febr. 19. 16:12
 20/48 anonim ***** válasza:
94%
Hát persze, értem én, hogy néha jól esne csak dugni spontán. De nem a megfelelő ember mellett vágysz rá. Nem hozzád való. Válj el tőle!!
2024. febr. 19. 16:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!