Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még hűséges férj?
Figyelt kérdés
Nem is konkrétan arra gondolok itt, hogy nem fekszik le mással, mert az alap!
De hogy konkrétan nem is flörtölget a munkahelyén a 10 évvel fiatalabb kolleginával, meg nem nézeget feltűnően másokat, stb.
Vagy mára már minden férj ilyen lett?
jan. 29. 00:16
21/27 anonim válasza:
Ja, csak szeretnek likeolni, szeretnek haverokkal együtt bulizni, szeretnek beszélgetni online más nőkkel, vagy bárhol miközben otthon a párjuk főzi az ebédet.
22/27 anonim válasza:
20# arra célzol,hogy sok inkább férfias munkát csináljon vagy azért van az, hogy nem hű mert máshol kell bámészkodni mert a melóban nem megy?
23/27 anonim válasza:
18. “ baromira szereti, mindent amit tud, vagy kíván megad neki, nyugodtan kiverheti, vagy simán ránézhet/megnézhet nőket normális kereteken belül, szóba állhat nőkkel, nem akad ki a nő ha haverokkal lóg”
Ha ez lenne egy kapcsolat, akkor pl nekem eszembe se jutna, hogy flörtöljek.
Helyette én vagyok a szemét, hogy szeretnék jó szexet a barátnőmnek, meg vennék neki vibrátort.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
24/27 anonim válasza:
#23:
Én oda nem írtam választ, de ha akarod írok.
25/27 anonim válasza:
24. Nem ez volt a cél, de ha szeretnéd akkor írjál.
26/27 anonim válasza:
Értem én mi volt a cél amúgy, de pont azt írtam hogyha a nő mindent megad, működik a szex is akkor a férfi miért unja meg, miért más nőkkel flörtöl és hasonlók. Mert logikus ha a nő csak fekszik mint egy darab fa, nem tudnak közös nevezőt keresni sehogyse akkor szakítani kéne. Nem félrenyomni, vagy kikacsintani.
27/27 anonim válasza:
Itt vagyok én példának, mint a másig véglet. Sok év házasság után is hűséges tudok lenni még úgy is, hogy a feleségem épp most elcsábult egy "kicsit". Lehet, hogy balek és lúzer vagyok más megnevezés szerint. Ez van. Aki engem el tudna csábítani, na, azt a leányzót-hölgyet megnézném magamnak szívesen. Ilyet még nem találtam. A feleségemen kívül. Amíg a házasság fennáll, addig számomra ez nem is kérdés, még ha ez béna és elavult rendszer is... Ugyanitt társat/partnert keresek :D (ha-ha)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!