Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megállapodva is létezik szerelem első látásra? Többi lent! 26F
Nincs!!!! Szerelem első látásra. A szerelemnek az a lényege, hogy ismered a másikat kívül belül és őszintén öt, a lényét szereted.
Akit nem ismersz, az max nagyon tud tetszeni.
26 évesen meg ez az “egymásnak lettünk teremtve” borzasztó komolytalan…
24N
Sajnos azt kell mondjam,hogy a kérdező nincs könnyű helyzetben.Viszont elvtelen volna, ha a feleségét elhagyná, akármennyire is "egymásnak vannak teremtve" mással.
A tetteinkért felelősek vagyunk - hiába sulykolják ma a divatos " csak magad vagy a fontos, az érzéseid ".
Nem szabad így hozzáállni, egyébként pedig ránézésre, egy beszélgetésre, max szimpátiát, vagy szexuális megkívánást lehet érezni.Szerelmet azt nem !
Én hiszek abban, hogy mindenkinek valahol van egy "nagy ő". Csak nagyon keveseknek adatik meg, hogy vele élje le az életét. Vagy, mert nem találkoznak, vagy mert nem veszik észre az erre utaló jeleket (vagy elbagatelizálják egy "biztos csak nagyon bejön" dologgal), vagy már akkor találkoznak, amikor nem lehet.
Lehet ezt lepontozni, lehet ezt elviccelni, de én hiszek benne és én például ennek létjogosultságát saját bőrömön tapasztaltam és köszönöm jól és boldog vagyok!:)
37f
Első, 24 évesen valószínűleg nem volt még olyan szenvedélyben részed,hogy képes lennél elhinni.
Szerintem létezik szerelem első látásból.
Igen, biztosan tudod, miben volt részem :D
Szenvedélyes a kapcsolatom a párommal, én magam is az vagyok, de a SZERELEM nem az a lila rózsaszín f0s, amire gondolsz :D
A tapasztalat pont nem a korral függ össze, ebben nincs igazad.
És mit er a tapasztalatával 50 évesen egy olyan ember, aki nem tanul belőle? Sokra megy az ember a tapasztalattal így :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!