Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megállapodva is létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megállapodva is létezik szerelem első látásra? Többi lent! 26F

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt nem történt közöttünk semmi ,nem volt ilyen szándék csak egymásra néztünk és mindketten odáig voltunk aztán megbeszéltük hogy egymásnak teremtettek minket most csak a külsőleg (elsőre azt nézi mindenki) aztán elváltunk egy ölelés történt össz vissz ! Szeretem a feleségem és hűséges vagyok, de ez hirtelen jött és kicsit furcsán érzem magam miatta!

2022. szept. 12. 10:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%

Nem a korral függ össze?

Szóval egy 6hónapos csecsemő nyilván többet tud az életről,..

Az ember a saját hibájából sem tanul. :D Jolvan én nem vitatkozni szeretnék,leírtam a véleményen.

2022. szept. 14. 06:44
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Akkor én meg mondhatnám, hogy a hetven éves demens bácsi biztos tapasztaltabb, amikor már nem is emlékszik semmire.

Lehet sarkítani, de NEM igaz, hogy az ember a korral válik tapasztaltta.

2022. szept. 14. 18:06
 13/21 anonim ***** válasza:
47%
Igazad van,lehet sarkítani..mindenben találunk egy kevés igazságot. :)
2022. szept. 15. 06:45
 14/21 anonim ***** válasza:
48%
Van szerelem első látásra, csak a legtöbb embernek nem adatik meg, és tagadják, mert irigylik.
2022. okt. 25. 17:41
 15/21 anonim ***** válasza:
51%
Én aztán nem irigylem :D volt olyan, hogy valaki rögtön megfogott, de csak az tudja a kettő között a különbséget, aki valóban volt szerelmes. Aki úgy tud a másik iránt érzéseket táplálni, hogy nem is ismeri, az csak a szerelem gondolataba szerelmes, nem magába az emberbe.
2022. okt. 25. 17:50
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Igen tudjuk amit nem láttál az nincs. Szűk, de biztonságos látókör.
2022. okt. 25. 19:37
 17/21 anonim ***** válasza:
50%
Mondom, én is tapasztaltam hasonlót, de nekem a szerelem definíciójaba beletartozik, hogy ismerem a másikat, nem csak látom….
2022. okt. 25. 22:07
 18/21 anonim ***** válasza:
66%

4-es "Nincs szerelem első látásra, erős vonzalom van első látásra, de csak egy primitív ember keveri össze a kettőt."

Hogy lehet összekeverni valamit valami mással, ha nem is létezik?

2023. júl. 10. 09:19
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te még nem állapodtál meg, "csak" összeházasodtál valakivel.
2023. júl. 10. 09:31
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezen azóta is rágódsz? Gyerek van? Ha nincs akkor nagyon gondolkozz el, mi értelme a házasságodnak ha lassan egy éve másra gondolsz. A feleséged számára sem ideális ez...
2023. júl. 10. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!