Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudtátok volna előre, hogy a szexuális életetek kuka, akkor is bevállaljátok a gyereket a párotokkal?
45-ös: Vannak ilyenek, nem is ritkán. Szoktam gondolkodni azon, hogy ezt a hozzáállást mi alakíthatja ki. Szerintem sok családban még ma se halt ki a prűd nevelés. Sajnos sok nőbe belenevelik, hogy a szex olyan "férfias" dolog, nem illik egy "jó kislányhoz". Különösen bigott vallásos családokban gyakori ez a jelenség. Ha az agymosásra elég fogékony a nő, akkor akár frigiddé is válhat.
A másik lehetőség, hogy nem szereti a párját a nő. Ha szerelmes lenne bele, akkor kívánná is. Sokan valóban csak eszközként tekintenek a párjukra. Nem csak a gyerek lehet ilyen cél. Sokszor csak egy jól kereső férj kell nekik. Ebben az esetben az se ritka, hogy élnek nemi életet, csak nem a férjükkel. A férj baleknak kell nekik.
Vannak még az alacsony libidójú nők, akiknek nem nagyon kell a szex. De ezek minek házasodnak meg? Egy apácakolostorban az egyház még el is tartaná őket.
47# lehet 20 évesen sokan igy gondolkodnak de egy adott kor utzan es foleg ertelmes nök nem.
és igen a szerelemre én pl.menyországként tekintek és a sexre is mint kiteljesitó tényezője ennek de ne legyen jó és izgis. ez a lényeg .
ha unalmas megette a fene.
En szerettem szexelni, volt amikor hetente 4-5x szeretkeztem a parommal, annyira kivantam. Aztan masfel evvel ezelott kattant at valami. Utaltam, hogy mindennap iszik, hogy anyagi bizonytalansagban vagyunk es teljesen elternek a nezeteink a megoldasban, utaltam, hogy a volt felesegetol 3 ev alatt sikerult elvalni, ami miatt anyagilag meg nagyobb szarban lettunk (hiaba hitte mindketto, hogy jo otlet huzni a valast, egyedul en tudtam, hogy nem, es tessek..es en vettem fel hiteleket azert, hogy ez meg az ki legyen fizetve)
Na szoval most 9 honapja hazas vagyok, 27 eves es 8 hetes terhes. Es igen, elbasztam az eletemet. Nemcsak hogy a ferjemet nem kivanom, a szexet sem ugy amblokk, massal sem, a maszturbalast sem. Egyebkent elvezem, mindig van orgazmusom, de sosem kezdemenyezek, mert nem hianyzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!