Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is van kuka férje?
Együtt vagyunk mar 10 éve lassan , de egyre kevesebbet lehet vele beszélgetni. Ha együtt vagyunk , magától semmit nem szól hozzam szinte. Ha kérdezek , akkor igen vagy nem a válasz. Ha érzelmi vagy belső dologról kérdezem , na , akkor zéró normális válasz , csak a szokásos " nem tudok erre mit mondani ".
Ha iszik 1-2 sört , na akkor lehet vele beszélgetni , akkor laza es kommunikativ , de amúgy ilyen hallgatag , zárkózott , feszült típus.
O azt hiszi , ez tok normális , en meg néha próbálom provokálni , h 1 mondatnak bővebben válaszoljon es frankon nem sikerül !!
Mostanában próbálok csak mulatni ezen , de azért nehéz ... Alig várom , h a gyerekek nagyobbak legyenek es velük lehessen beszélgetni. Más hogy kezeli ezt?
Köszönöm az értelmes és értelmetlen válaszokat is. Persze, én fosom a szót egyfolytában, más embert nem is zavarhat, ha csak igent meg nemet intéz hozzá a férje :)
Nem, nem volt Hofi Géza sosem :) de egyre zárkózottabb. Az érdekelne, más hogy kezeli ezt. Én havi 1x ki szoktam ezen borulni, akkor jobban odafigyel a beszélgetésre, aztán megint visszaalakul..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!