Van még másnak is ilyen férje? Törődjek bele, vagy meneküljek?
Azt állítja azért ilyen mert sokat dolgozik, ami abból áll, hogy kb. reggel 6-tól este 5-ig dolgozik, de délben hazajön ebédelni és aludni, ami 2 órahossza. Az is igaz, hogy még vasárnap is odavan, de akkor csak délig. Amikor hazajön, egyből ül le az internet elé. A gyerekekkel nem játszik, ha megkérem, akkor max félórát, ami vagy tényleges játék, vagy csak leül közéjük és közben nézi a TV-t. Nem jön velünk sehova, hiába könyörgöm, hogy legalább fagyizni menjünk el, de jó ha évente 1x jön el. Vagy a múlkori nagy kánikulában nagy rábeszélésre kijött velünk a strandra, de ő végig a sarokban ült, semmit nem játszott a gyerekekkel. Semmi közös program, sehova nem járunk el, ha én menni akarok, akkor a két fiammal megyünk hármasban.
Ja és most mosolyszünet van nálunk, ezért úgy döntöttem, hogy itthon sem csinálok semmit, de nem veszi észre, hogy kupleráj van a konyhában és esetleg elmosogatna, vagy a gyerekek után összesepregetne az étkezőben. Tehát itthon semmit nem csinál. Már úgy érzem elegem van.
Őszinte leszek, én nem tudnék ilyen emberrel élni.
Nincsenek közös programok, semmi, csak otthon kiszolgálni, na nekem ez nem jönne be. Még a gyerekekkel sem foglakozik. Akkor minek vele lenni? Azért mert keres valamennyi pénzt? Én nem élnék vele tovább, az biztos.
Őszintén szólva az én férjem többet dolgozik mint a tiéd, de mindig próbál időt szakítani ránk, és hétvégén legalább az egyik napot próbálja velünk tölteni.
Nem tudnék olyan emberrel élni mint a te férjed.:(
Érdekes, hogy mindenki kapásból elítéli az apukát, azért itt nem egy nem törődöm apukáról van szó szerintem! A leírtak alapján hogy rábeszélésre el megy a családdal ide-oda de nem érzi jól magát ez valami lelki problémára utal, frusztrációra!
De adhatunk olyan tanácsot is ne élj vele fölösleges kínlódnod! El lehet mozdulni a megoldás helyett a megadás irányába!
1. Ha napi 12 órát dolgozik, az böven ok arra, hogy utána hullafáradt legyen, nemcsak testileg, de lelkileg is.
2. Arról nem írsz, hogy TE jársz-e dolgozni, vagy otthon vagy a gyerekekkel. (Mert nekem ez utóbbi tünik valószinünek.) Tudom - mert négy gyereket nevelek, hogy ez sem fáklyásmenet, és elég sok munka, de azért még mindig sokkal kevésbé megterhelö, mint egy munkahely.
3. Zsolt G. válaszait érdemes alaposan átolvasni, nagyon sok igazság van bennük. A férjed a kiégettség és depresszió tüneteit mutatja, vagy csökkenteni kellene a terheket, vagy legalább is szakorvos segitésgét venni igénybe.
4. Ha ilyenek miatt akár csak megfordul a fejedben, hogy elhagyd, akkor veled is, meg az értékrendeddel is valami komoly baj van. A párkapcsolatban nem egymás ELLEN, hanem EGYÜTT kell a problémákat lerendezni - és a férjednek tényleg komoly baja van.
négy gyerekes anya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!