Hogyan törődjek bele a sorsomba?
Most mindegy hogy mi történt velem. Sok minden összejött, mindig van valami ami miatt sírnom kell. (szerelem, munkahely, pénz, család). Rendszerint amikor ilyen csalódások érnek, nem tudok belenyugodni hogy ez és ez velem történt meg, reménykedek, remélek, és nem tudok továbblépni, vagy nem akarok, mert annyira ragaszkodok a régihez.
Hogy törődjek bele a sorsomba, bármi is történjen velem, hogyan? Mivel vigasztaljátok magatokat a csalódásoknál?
Én arra szoktam gondolni, hogy mással is megesett már ez, vagy hasonló, más is tovább tudott lépni, én sem vagyok alábbvaló, nekem is sikerülni fog. És ha valaminek vége szakad, az mindig valami másnak a kezdetét jelenti.
Az a módszer is jó, amikor alaposan beleképzelem magam valaki konkrét személynek a helyzetébe, akinek az enyémnél is nagyobb problémája van (mindig találok ilyeneket, csak ehhez tényleg bele kell élni magam mások helyzetébe)
"Rendszerint amikor ilyen csalódások érnek, nem tudok belenyugodni hogy ez és ez velem történt meg,"
Ezt kellene kicsit konkretizálni, mert azt sugallja, hogy nagyon specifikus a problémád. Mert ha csak annyi, hogy nem sikerült a felvételi, szakítottak veled, csúnyán néztek rád, az mindenkivel megtörténik, tehát a "miért velem történik" kicsit túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!