Hogyan lehet megtanulni azt, hogy ne törődjek a véleményükkel? Akik hasonló cipőben járnak, mit tanácsolnak?
Elég szoros a kapcsolatom a nagyszüleimmel, sokat találkozunk. Tudom, hogy nagyon szeretnek, mégis képtelenek elfogadni úgy, ahogy vagyok.
Folyton kapom a burkolt vagy nyílt célzásokat. Le kéne kicsit adnom, nem így kéne öltözködnöm, nem jó a frizurám, nem jó a hobbim, nem jó nekik semmi, amit csinálok!
Próbálom elengedni a fülem mellett ezeket a megjegyzéseket, de nagyon nehéz. Nem értem, miért nem vagyok így jó nekik? Miért kell folyton másokat majmolni? Ha a család többi tagjáról van szó, ők mindenben tökéletesek. Folyton velük meg ismerősökkel példálóznak. Már teli a hócipőm. :(
Hogyan lehet ezt kibírni?
Köszönöm a válaszokat!
Én is mindig megfontolom, ha egy családtagomtól kapok kritikát. Csak az a baj, hogy ők ahogy idősödnek, úgy lesznek egyre elvakultabbak. Csak az a jó nekik, amit a család gazdagabb rokonainál látnak. Mindig igyekszenek a kedvükre tenni. Szóval a kritikáik nem épp építő jellegűek. Inkább arra irányulnak, miért nem vagyok olyan, mint XY? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!