Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ha a pasi a múltban egyetlen egyszer kipróbálta a szexet pasival, akkor az kuka?
az lenne, bár muszáj ezeket bevallani, hogy xy nővel voltam, xy férfival voltam és keresztbe, mennyire kényszeres ezeket elmondani, na és ha idősebb nővel férfival, vagy szado mazo stb..
ha a másik fél prüd vagy akármi nem fér bele a te extrém kategóriádba ennyi..mindig azon fog agyalni, hogy mikor tekeredik el a fejed másik irányba, hogy mégis az vagy ...
Kérdező, figyeld csak a válaszok arányát!
A legtöbb nőnek kuka lenne, de minimum erős hátrány.
Ehhez képest ha azt kérdeznéd, hogy el tudnának-e fogadni olyan férfit, aki utálja a melegeket, akkor döntő többségük nemmel válaszolna, mert hát tolerancia, meg elfogadás meg blablabla.
Én el tudnék fogadni olyan férfit, aki utálja a melegeket. 🤷🏻♀️
Azért ne bántsa őket, de simán utálhatja. Én is nagyon sok mindenkit utálok és elegem van már a PC-skedésből, hogy nem lehetek őszinte, mert valakinek a tyúkszemére lépek.
akkor forditsuk meg mennyivel gerincesebb, hogy bevallja, mint akik elnyomják magukban és közben családot alapitanak gyerekük van és titokban mélyen pedig vágynak a férfi intimitásra nem tudatosan persze, csak elnyomásban van
..messziről látni ezeken az embereken akár bevallják akár nem, rájuk van irva mindenkire milyen szex-identitású, még azokra is akik mélyen elrejtik :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!