Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Ennek a házasságnak vége?
Kicsit hosszú lesz, ezért előre is bocsánat.
A férjemmel 20 éve vagyunk együtt, ebből 10 év házasság. Korán össze jöttünk, még közép iskolában és azóta is együtt vagyunk.
2 éve megszületett a gyermekünk. És azóta úgy érzem a kapcsolatunk zuhanó repülés. Azelőtt is voltak vitáink, de valahogy mindig sikerült rendbe hozni. Most úgy érzem csak tornyosulnak a gondok, és lassan már nem bírom.
Nagyon jó apa. Maximálisan csinál mindent a gyerekkel. A háztartásba való besegítés szépen lassan elkopott. En alvas idoben dolgozom egy éve, besegitek a munkahelyemen kisebb feladatokban. Mikor ezt elkezdtem itt lattam elsonek hogy valami megváltozott. Szinte ő akarta hogy csináljam, mindenben támogat szöveggel, de aztan a támogatásból sokszor nem sok minden maradt.
Az intimitás marmint maga az együttlétek terén, sosem voltunk kiemelkedőek, mindig is keveset voltunk egyutt. Lefeküdni, jo forman nem is szoktunk egymással. Csak petting van… Ő nem birja sokáig, és meg sem akarja probalni. Ez mindig is igy volt, 25 éves korában meg próbált rajta változtatni, de mostmar hidegen hagyja. Valoszinuleg itt a problema gyökere. Mostanára eljutottunk arra szintre hogy semmi nincs max havi 1 ritkan 2 alkalommal.
Minden mozdulatomba bele köt. Lassan már tényleg ott tartunk, hogy az is problema, hogy milyen sebességgel húzok cipőt. Soha nem kér bocsánatot, mindenben rögeszmésen ragaszkodik az igazahoz. Állandóan beszólogat, és kijavít, és hozzám vágja milyen béna vagyok. Érzelmi bántalmazás hoz tudnám hasolnítani. Olyan mintha már az is kiboritaná hogy levegőt veszek. Csak a sportnak él mostanaban. Nagyon sokat fogyott is, mas témája nem is nagyon van.
Sokat veszekszunk, a fentieket mondtam is neki. 2 havonta hozzam vágja hogy ha azt akarom hogy költözzön el mondjam… állandóan ki forgatja a szavaimat.
Nem ölel meg, nem ad puszit, csókot. Ha én megyek akkor sem igazan bírja. Magatol sosem jön.
A kislanyunk közben elkezdte a bolcsit 3 hete, ami nem megy tul jol. Ez most rárak még egy lapáttal a minden napokra.
Én már nem tudom meddig bírom. Az eszem azt mondja ennek vege és lépni kellene, de a szívem, hát az más kérdés. Tudom hogy nem tudtok a helyemben lenni, de Ti hogyan kezelnetek ezt? Minden tanácsot szivesen fogadok.
2 havonta hozzam vágja hogy ha azt akarom hogy költözzön el mondjam…
Mondd!
Sportol, szóval nem energiája, de nem az együttlétre.
Megérteném, ha az lenne az egész alapja, hogy kudarcként éli meg az apaszerepet, de a leírtak alapján erről szó sincs, sőt.
Ez így nem néz ki jól, de az ő verziója nélkül nem teljes a kép.
A ti kapcsolatotok szerelem volt, vagy "csak középiskola óta együtt vagyunk?" kapcsolat?
Én úgy érzem, hogy ez már az elején sem volt az igazi. Így egyikotok sem ismeri az igazi szerelem jelentőségét.
Persze lehet azt mondani, hogy nem mindenkinek adatik meg, meg ha megadatik is, rövid ideig tart... De valahogy szerintem nektek kimaradt az élet ebből a kapcsolatbol.
Ahhoz, hogy úgy éljetek mint az öregek (meg mint már én) meg fiatalok vagytok.
Rengeteg dolgot kéne tudni rólatok, hogy érdemben lehessen segíteni.
Párterápiát nagyon megérne a dolog. Ha mindketten nyitottak vagytok rá, akkor segíthet.
Az mindenképpen pozitívum, hogy a kisgyereket egyformán szeretitek, foglalkoztok vele.
Szinte bizonyosan frusztrálja a férjedet, hogy szexuálisan nem tud teljesíteni. Ennek elvileg lehet testi oka is, de fiatalon az esetek döntő többségében szimplán lelki oka van.
A home office-nak sok előnye van, de hátránya is. Jelen esetben itt vagytok hárman összezárva egész nap, mint a covid-járvány idején. Ez önmagában szülhet konfliktust. Pláne, ha a kisgyerek kisebb-nagyobb mértékben zavarja őt a munkában.
Nekem az is szemet szúrt, hogy miután 10 év együttjárás után összeházasodtatok, további 8 évet éltetek házasságban, mire gyereketek született. Ezt is lehetne boncolgatni, miért vártatok ennyit.
Szóval párterápiával én látok esélyt a rendbe hozásra, de tény, hogy sok minden felgyülemlett a kapcsolatotokban, amit ki kéne takarítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!