Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csak én agyalom túl, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én agyalom túl, és valoban nem sok ez?

Figyelt kérdés

Férjemmel 7éve vagyunk együtt. 2 gyerekünk van. Csodás boldog életünk, családunk.

Volt elöttem egy exe. 5 évig voltak együtt. A csaj meglopta, megcsalta, majd lelécelt és a lopott pénzből összeházasodott azzal akivel csalta férjemet a szakítás után 1 hónappal.

Utána eltellt 2 év, mire mi megismerkedtünk.

Azóta is ismerősök a fb-on, férjem lájkolgatja a képeit, de ennyi. 1x beszéltek, mert mikor a kicsit szültem, akkor volt az exnek egy műtéte, 1szobába tettek minket. Ott találkoztak, beszélgettek. Ennyi.

Eddig sosem voltam ezen kiakadva, vagy feltékeny sem voltam, semmi.

Viszont ma. Reggel hívott férjem (dolgozott), képzeljem el, az exének meghalt tegnap a férje. 36évesen. Délben hazajött ebédelni, akkor is ez volt a téma. 3fele hazaért a munkából, egész estig azt hallgattam, hogy szegény exe milyen szomorú lehet, mennyire utált egyedül lenni, milyen rossz lesz neki most 3 gyerekkel özvegyen, nemtudja megvan-e xy barátnője, hogy megvigasztalja.... tenyleg más nem volt téma ma, mint ez.

Én meg meguntam. Oké, beszéltünk róla, de nem a mi probkémánk, nem a mi családunk, semmi közünk hozzájuk. Ezt elmondtam neki. A fejéhez vágtam, miután 3.x mondtam, hogy engem nem igazán érdekel ez az egész, hogy ha őt ennyire zavarja az ex gyásza, menjen és vigasztalja meg. Erre megsértődött, mert én milyen szívtelen vagyok, nekem a halál nem számít.

Halt meg ismerősünk, rokonunk mióta együtt vagyunk. Egyik sem érdemelt ekkora beszélgetést férjem részéről.

Valóban én vagyok a bunkó, hogy engem nem érdekel és zavar hogy tényleg egész nap csak erről tudott beszélni?

2023. okt. 14. 21:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Igen, valahogy az ex sem sírna, ha velem történne valami.

4es nem tudom milyen csatornát néztél.

Többieknek köszönöm!

Azóta nem került szóba, de nagyon nem is beszélgetünk, mert megsértődött.

2023. okt. 15. 07:48
 12/15 anonim ***** válasza:
44%

Ha már hallgatás van egy kapcsolatban, ott nem mennek rendben a dolgok.

Ide már terápia fog kelleni! Vesd fel neki ezt a gondolatot!

2023. okt. 15. 08:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez valóban fura! En elég féltékeny típus vahyok...honnan tudta eleve h meghalt a férje? Csak mert én neha leellenőrzöm ferjemet h vajon mi lehet az exével és latszik h fingja sincs rola....pedig ismerősök facen. Szoval őt nézegette vagy mi? Beszélj vele h ez neked rosszul esik ! Mond el neki mit érzel és h szomoru de ez nem a ti problémátok
2023. okt. 15. 21:27
 14/15 A kérdező kommentje:

Ismerősök a mai napig fb-on. Amivel nincs is problémám.

Az ex írta ki az üzenőfalára, hogy aznap meghalt a férje (nem ezekkel a szavakkal)

2023. okt. 16. 06:55
 15/15 anonim ***** válasza:
28%

Ajjaj, ne hagyd magat terrorizálni, az én exem is ezt csinálta mindig, amikor ő volt sáros, akkor megsértődött, még a végén nekem kellett bocsánatot kérnem tőle. Visszanézve szánalmas és undorító.

Szerintem azért érdekli ennyire, mert benne van egy kis "káröröm", még ha rosszul hangzik is. Ez a "bezzeg, ha velem maradt volna" dolog. Élvezi a helyzetet, hogy túlélte az utódját, illetve azt, akivel csalta az ex.

De az is nagyon árulkodó, hogy egy ilyen helyzet után még jó viszonyban maradt a nővel. Kis csicska.

2023. okt. 16. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!