Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ezek a tünetek...

Szerintetek ezek a tünetek utalhatnak egy,vagy többféle mentális problémára,vagy csak túl agyalom?többi lent

Figyelt kérdés

-Kenyszer gondolataim vannak.Egyre gyakrabban,pl állandóan szavak betuit olvasom össze,és az alapjan hozok döntést.(fontos döntéseket is)

-Szorongok,és megfelelési kenyszerem van,nem szeretek emberekkozt lenni emiatt

-Viszont vagyom rá hogy emberekkozt legyek.

-Tulporgok a szorongásom miatt.Vagy sokat beszélek,meggondolatlan vagyok,vagy depressziós.

-Sokszor teszek olyat,amit később megbanok

-Nem bírom az egyedulletet így inkább vagyok bárkivel,mint egyedül.

-Nem szeretem magam.A külsőm mindig is utáltam.Azota rendszeresen edzek,elégedett ugyan nem vagyok,de mindig azt érzem ,hogy tetszek valakinek.

Gyakran oda jönnek hozzám,akkor megjön az önbizalmam,ismét tulporgok,és tele leszek megfelelési kényszerrel,hogy mindig úgy kell kineznem mint akkor,amikor tetszettem valakinek

-Van,hogy nem eszek.Gyotornek néha falasi rohamok

-Eveszavarom van,állandóan nézegetem magamat a tükörben

-Motivaltlan vagyok,és ha meg is jön a motivációm gyorsan eltűnik,szintúgy a felporges miatt

-Impuziv vagyok,hirtelen haragu,és néha vannak beteg gondolataim is(mondjuk kínzással kapcsolatban)

Küzdöttem panikbetegseggel,bátyám skrizofren,édesanyám elhanyagolt,szinte nem is emlekszek 15 éves koromig semmire a gyerekkorombol.

Tudom,hogy nehéz körülmények között nőttem fel,és az elmúlt évek alatt is értek bántalmazások(kapcsolatban).

Van velem valami baj?

Csak tudni akarom,mennyire komolyak ezek?

Nagyon érzelmes és érzékeny lány vagyok,szeretném megérteni magam,mert ott tartok hogy már lassan az erős szívdobogás miatt dolgozni sem tudok.

Szorongok,félek,és ezek a kényszeres dolgok is megoritenek.

Szedek depresszióra hangulatjavitot,de talán szolni kéne a pszichiaternek,hogy vannak ezenkívül más egyéb dolgok is.Mit gondoltok?

2023. jan. 10. 21:38
 1/3 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok,azt kifelejtettem.
2023. jan. 10. 21:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát, ha már jársz hozzá, nem ártana szólni neki ezekről, esetleg orvost váltani, mert fura, hogy ennyi minden van, ő meg nem is gyanakszik, hogy esetleg elhallgatsz valamit, csak írja föl az antidepit. TB-shez jársz vagy magánban? Ha ennyire alapos ember, lehet, hiába mesélsz neki, csak hozzácsap a gyófyszeredhez még kettőt. Pszichológus esetleg? Mivel próbálkoztál eddig?
2023. jan. 11. 13:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Tb támogatott.Maganra nem igazán van pénzem.Csak ezzel próbálkoztam.Plusz önsegítő könyvek,kiszakadni a mérgező környezetből,de az nem sikerült jelenleg.

Nehéz külön menni,pedig az segítene a legtöbbet.

Nagyon szeretem édes anyám,és O is engem,mindig itt volt ha kellett,de sose fogja megérteni a dolgaimat,hiába mondom neki,és úgy reagálja le őket,ami még inkább kihozza.

Nem akarom egyedül hagyni,tudom hogy nehéz neki.Batyamat eltartja,külön albit fizet,több helyen dolgozik,elviseli az alkoholista mostoha apámat,de már gyerekként nem igazán foglalkozott velem ugye mindig a bátyám,aki folyamatosan bántott lelkileg kiskoromban,ott voltam amikor öngyilkos akart lenni amikor neki ment anyának.

Féltem édesanyámat,segítek neki ott ahol kell és állandóan megfelelési kenyszerem van még előtte is.

Magamra nem jut időm,úgy igazán.Neki hiába mesélek,mondjuk az eveszavaromrol.

Barátaim nincsenek,hisz a sok koltozkodes miatt nem alakult ki sosem igaz barátság,meg nehezen is megy ugye,az annoi zaklatások miatt nem bízok senkiben.Edesapamra nem számíthatok.Noverem pedig ismét nem ért,és nem is akar

Egyedül maradtam.Onsegito könyvekkel probalkozok,hogy kijojjek annyira ezekből a gondokbol,hogy a saját labamra állják,és elkoltozzek,akármennyire fáj is itt hagyni édesanyámat.

2023. jan. 11. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!