Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért törölte le az ismerősei közül a volt barátnőjét? Vagy én agyalom túl a dolgokat?
A barátom szakított velem. Elhanyagolt, én ezt szóvá tettem és szakított + letörölt facen. Pár héttel ezelőtt láttam hogy a volt nőjét felvette ismerősnek, mondjuk nem tudom melyik jelölte be a másikat. Fura volt, de "áhh mondom ismerik egymást mi van abban?" nem törődtem vele.
Eltelt pár hét, egyre ritkábban találkoztunk, elhanyagolt, összevesztünk, és egy pillanat alatt szakított velem. És most hogy nézem az ismerőseit, a volt nője már nincs fent neki, pedig facen fent van a csaj. Szóval letörlődött a csaj is neki.
Most én agyalom túl, vagy lehet összejöttek újra, emiatt hanyagolt el és szakított velem, de mégsem működött köztük? Vagy ez nem fura?
miért foglalkozol velük? ha a pasid lenne, nem töröl le...
össze jöhettek szexre, aztán vmi történt, és az egyik törölte a másikat... ennyi.. amúgy miért figyeled a csajt?
Ráadásul én olyan vagyok mint a Brigi hozzáteszem ezt is.
Külsőleg legalábbis mindenképpen. Magas barna hajúak vagyunk mindketten, vékonyak, még a visszafogottságunk és csendességünk is egyforma. Brigin kívül 2 volt nőjét ismerem és ők külsőleg más típus voltak (szőke, fekete, alacsony, kicsit duci stb) szóval én a Brigi másolata vagyok kb.
Na jó megpróbálom nem nézegetni őket de olyan nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!