Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire hihetek neki? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hihetek neki? Hogy valóban ott akarja hagyi a barátnőjét?

Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok, megismerkedtem egy fiuval, 32 eves, mar reg ismerem, mar feleve probalkozik nalam, de csak most mentem el randira, a masodik randin derult ki, h neki van egy 19 eves baratnoje, de azt mondta, h a komoly kapcsolata utan nem akart komolyat, o lazan kezelte, de a lany mar bele van bolondulva, nem vonzodik a lanyhoz, csak nem tudja hogy hogyan vessen veget. Nekem annyi mindent igert, hogy nyaron hova visz, hogy megtanit vezetni, hogy ez meg az... de bizonytlan vagyok, tegnap este egy retro buliban ott voltak. Ok csak uldogeltek, s egyszer jott felkert engem, felorat voltuk oszegabalyodva. Attol felek, hogy nem fog szakitani a lannyal, engem csak megkapni akar. De nagyon joszivu, megertem h nem akarja megbantani a lanyt, aki rendes, de igy engem bant.
2013. ápr. 20. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés a valószínűsége, hogy otthagyja a csajt. Kicsit fordítsd meg az állítását: ha tényleg nem vonzódik a csajhoz, akkor mégis mi a francért van vele? Na ugye... Az ilyeneknek nem lehet hinni. Én is megjártam egy ilyen faszival nemrég. Előadta nekem, hogy nem vonzódik a csajához, szar az egész kapcsolat már..stb. Aztán kibújt a szög a zsákból olyan formában, hogy kiderült, hogy pasikám ezt úgy gondolta, hogy velem jól elszórakozgat szex szinten, de haza a csajához megy, mert lelkileg hozzá kötődik. Vagyis zsákutca. Én adnék a pasinak max. de nagyon max. 1 hónapot, hogy eldöntse, kit akar és addig semmi szex.
2013. ápr. 20. 14:13
 2/3 anonim ***** válasza:
csak megakar dugni..
2013. ápr. 20. 14:42
 3/3 Polipop ***** válasza:
Csak ámít téged. Ne lepődj meg, ha egyszer egy harmadik csajjal látod!
2013. ápr. 20. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!