Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik férfi igazán szerelmes, szereti a barátnőjét, nem lépne félre. Ki mit gondol erről az állításról?
Tudom, hogy a nők is félre szoktak lépni, de elsősorban a férfiakra vagyok kíváncsi!!!
Szerintem ha valaki tényleg őszintén szerelmes, vagy szereti a párját (a rózsaszín köd után is), akkor eszébe sem jutna félrekacsintgatni vagy kihasználni a lehetőségeket, hiszen nincs szüksége másra.
Szerintem aki aki igazán szerelmes, az önzetlen. Sokszor hallani arról hogy önzetlen szeretet, szerelem.
Ha valaki azonban kihasznál egy adott lehetőséget, félrelép, akkor nem gondol a párjára, egy önző ember. Arra gondol hogy neki most jó lesz ez a pár óra. Az önző ember meg csak magát képes szeretni, igazán nem szerethet mást.
Én azért módosítanám, mondjuk úgy, hogy amelyik EMBER igazán szerelmes, az tiszteli a párját, nem tesz olyant, amivel megtévesztené a másikat, ami nem fér bele a kapcsolatukba.
Hogy egy párnak mi fér bele és mi nem, az meg az adott pár belügye.
Azzal maximálisan egyetértek, hogy az igazi kapcsolat önzetlen - és szerintem az önzetlenséghez az is hozzátartozik, hogy senki sem "megnevelni" akarja amásik felet.
A hűség nem érzelem, hanem döntés.
A hűségnek semmi köze az érzelmekhez, a szerelemhez.
Egy hűséges ember ELVI szinten hűséges, még akkor is, ha nincs szerelem, vagy ha már elmúlt.
Az ostoba emberek szokták a szerelemhez kötni a hűséget. Az a nő pl. aki nálam érzelmekhez köti a hűséget azonnal nem játszik, ez egy remek módja szűrni ki gondolkodik és ki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!