Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amelyik férfi igazán szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik férfi igazán szerelmes, szereti a barátnőjét, nem lépne félre. Ki mit gondol erről az állításról?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a nők is félre szoktak lépni, de elsősorban a férfiakra vagyok kíváncsi!!!

Szerintem ha valaki tényleg őszintén szerelmes, vagy szereti a párját (a rózsaszín köd után is), akkor eszébe sem jutna félrekacsintgatni vagy kihasználni a lehetőségeket, hiszen nincs szüksége másra.

Szerintem aki aki igazán szerelmes, az önzetlen. Sokszor hallani arról hogy önzetlen szeretet, szerelem.

Ha valaki azonban kihasznál egy adott lehetőséget, félrelép, akkor nem gondol a párjára, egy önző ember. Arra gondol hogy neki most jó lesz ez a pár óra. Az önző ember meg csak magát képes szeretni, igazán nem szerethet mást.

2013. ápr. 16. 10:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
NEM ÉRTEK EGYET. Megcsaltam a párom, piásan csókolóztam mással. Pedig őt szerettem mindennél jobban, csak persze utána jöttem rá. Az a csók semmit nem jelentett, mégis megtörtént. A pia volt az oka. Néha az is megcsalja a párját aki igazámn szereti :(
2013. ápr. 18. 10:38
 12/18 A kérdező kommentje:

Nekem az a véleményem, hogy a pia talán befolyásolja az embert. De különbség van a között, hogy valakivel viszonyod van (előre eltervezitek hogy mikor, hol..., tehát nem csak egy alkalom) és egy buliban, piásan félrelépsz. De mindkettő megcsalás végülis...

Én jelenleg a viszonyról írtam azokat amiket leírtam.

2013. ápr. 18. 10:54
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
a legnagyobb hülyeség a piára fogni a megcsalást. az alkoholtól max. őszintébb leszel, vagy bátrabb, de csak az elfojtott dolgokat engedi felszínre, meg nem változtat senkit. egyébként aki szeret valakit, azt nem csalja meg. és nem azért, mert szerelmes, hanem, mert nem akarja megbántani a másikat és tisztában van azzal, hogy mit veszíthet. szóval igen, a hűség valójában döntés. a legszánalmasabbak meg azok a szememben, akik úgy lépnek félre, hogy tudják, hogy valószínűleg soha nem derül ki. pl. üzleti úton külföldön. aki megcsalja a másikat, az döntött. mégpedig úgy, hogy továbblép.
2013. ápr. 18. 11:18
 14/18 anonim ***** válasza:

Ezt az "elfojtott dolgokat hozza felszinre" dolgot nagyon birom.

Ezek szerint én ribanc vagyok csak jól titkolom??

Mászom a pasikra csak nem tudok róla??

2013. ápr. 18. 17:29
 15/18 anonim válasza:
Szerintem a 100 szazalekbol 90 szazaleka a ferfiaknak megcsalja a parjat !!!!! hogy miert aszt mar csak ok tudhassak:D
2013. júl. 19. 14:04
 16/18 viktor123456 ***** válasza:

Amelyio férfi igazán szerelmes, az nem veszi észre a többi nőt, azért nem lép félre.

De aztán a nő elkezd étnevelni, a köd felszáll, és akkor, mikor a szerelem megrendül, akkor nézz rá a többire... :-)

2013. aug. 27. 11:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Én vhogy tartom az elveimet alkoholbefolyásoltság alatt.:D Alap, hogy nem iszom le magam addig hogy azt sem tudom ki vagyok.. a részeg emberek megbízhatatlanok többségre, mert képtelenek uralkodni magukon. Semmi önkontrolljuk nincs.. mondjuk ahhoz kell egy fokú intelligencia, az meg nem igen van olyanok körében akik ilyen szinten vannak hogy "hűmabeb'szunk".

Intelligencia az egésznek a kulcsa. A gondolkodni tudás, és az önkontroll.

2013. aug. 27. 11:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Egy intelligens ember nem érezheti azt, hogy a munka és a stressz után márpedig jó lenne kirúgni a hámból és kiereszteni a gőzt egy görbe este keretein belül?
2013. aug. 27. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!