Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom soha nem fog úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom soha nem fog úgy szeretni, ahogy a volt barátnőjét?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt és nagyon szeretem ő is engem, de előttem volt neki egy szerelme, ami 4-5 évig tartott, abból a járás kb 1 év volt..

nos az a baj, hogy én egyszerűen nem tudok túllépni ezen az egészen és mindig azt hiszem, hogy nem vagyok neki elég jó és, hogy nem én vagyok neki az igazi..

ő meg attól fél, hogy én egyszer ráunok-ahogyan az előző barátnője tette vele-, hogy úgymond kiélhessem magam..mert nekem ez az első komoly kapcsolatom

és azt mondta nekem, hogy nagyon szeret és örülne ha felfognám..

de egyszerűen nem tudja úgy kifejezni az érzéseit, ahogyan például én..

én úgy érzem- és ezt meg is mondtam neki-, hogy azért a lányért mindent megtett és értem nem..úgy érzem engem nem fog tudni úgy szeretni ahogyan őt..és ha nem mutatja ki, hogy tényleg én vagyok neki az egyetlen..egyszer nem bírom tovább...

...teljesen el vagyok keseredve...

2013. máj. 4. 13:54
 1/10 anonim ***** válasza:

Már elnézést, de én legalább azt vártam, hogy leírsz valami értelmes dolgokat arra vonatkozóan, hogy ő a volt barátnőjét jobban szerette, mint téged. De hát semmi jel nem mutatkozik arra, hogy ezt te tudhatnád?! Az, hogy miként mutatja ki az érzéseit, személyiség kérdése... Vagy azt tudod, hogy a volt nővel miként járt el?

Ha nem bírod tovább, szakítani fogsz. Komolyan ennyi.

2013. máj. 4. 13:57
 2/10 A kérdező kommentje:
igen tudom, hogy miként járt el..miket tett meg érte és azt is tudom, hogy ezeket értem nem teszi meg..
2013. máj. 4. 13:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Írj már egy konkrét példát, ne csak az üres szavakat ismételd!
2013. máj. 4. 14:07
 4/10 A kérdező kommentje:

rendben.

például amikor szakított vele a barátnője, akkor összomlott..ha én szakítanék vele..valahogy továbblépne ..

vagy amikor szakítani akart vele..könyörgött..h ne tegye..nekem erre egészen máshogy reagált mégha nem is akar szakítani..

a barátnőjét nem engedte bulizni se , és annak se örül, ha én elmegyek..de nem mondanám, hogy odáig lenne..

a léyneg..hogy azt mondta nem fog már lányok után szaladni..és tanult a hibáiból, nem fogja mégegyszer ugyanazt a hibát elkövetni..és az előző barátnőjénél volt az első és az utolsó..és velem nem akar így járni..ezért nem tudja úgy kimutatni, hogy szeret

de mivan ha én meg abba unok bele..hogy várok rá..hogy tegye magát bele rendesen a kapcsolatba és adja bele szivét-lelkét?

2013. máj. 4. 14:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok.ha gondolod írj nyugodtan privit

18l

2013. máj. 4. 14:33
 6/10 anonim ***** válasza:

nekem is írhattok privit, bár én nem pont ilyenen problémázok de szintén ex-el történt dolgok zavarnak és hasonló helyzet

L

2013. máj. 4. 14:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak fél egy újabb csalódástól. Egyébként szerintem ez abszolút nem negatívum,hogy téged elenged bulizni.. Annak jobban örülnél ha téged sem engedne? Talán csak rájött,hogy tiltással nem ér semmit, és benned próbál megbízni.Viszont az mindenképp szükséges,hogy éreztesse, hogy szeret téged, különben azzal bukja el a dolgot,de ha ez megvan akkor neked nem szabad hasonlítani az előző partneréhez a dolgokat. Egy szakítás után ( főleg, ha komoly kapcsolat volt) átgondolja az ember,hogy mi nem volt jó, hol rontotta el, és azon változtat, ő maga is megváltozik,és a hozzáállása is a dolgokhoz ( pl. hogy téged most elenged bulizni és az előző barátnőjét nem,de ez nem feltétlenül jelent rosszat) .
2013. máj. 4. 14:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Tehát te arra vágysz, hogy a barátod egy tőled érzelmileg 100%ban függő, rád telepedő, féltékenykedő, 4 fal közé bezáró valaki legyen? Te normális vagy, úgy őszintén?

Lány vagyok, nekem a barátom az első nagy szerelmem, én neki már a 3. komoly kapcsolata. Az elsőnek 18 éves korában az egész család előtt megkérte a kezét. Én ezt lesz@rom, mert tudja jól, hogy ha megkérne, nemet mondanék, mert még mindig baromi fiatalok vagyunk ehhez.

Ha jól sejtem a barátod tisztában van azzal, hogy ha nem engedne bulizni, azzal csak tönkretenné a kapcsolatot. És gyanítom rájött, hogy nincs az a nő, aki nèlkül ne tudna élni, és ez így van jól.

Ez tipikus vihar a biliben. Szakíts vele, aztán keress olyat, aki még azért is kék-zöldre ver, ha a barátnőiddel találkozol, mert az tuti nagyon fog szeretni.

2013. máj. 4. 14:53
 9/10 kolosszus22 ***** válasza:

Már ne haragudj, de ezek a példák baromságok, sőt ezek nem példák, csak feltételezések. Itt egyszerűen arról van szó, hogy a barátod tanult az előző kapcsolatából és pár dolgot próbál másként csinálni, illetve óvatosabb lenni. Ettől még szerethet téged is, csak már tapasztaltabb lett.

A másik, hogy a nőknek ideje lenni tudomásul venni, hogy a férfiak agya másként van programozva, a legtöbb férfi nem tudja úgy kimutatni az érzéseit mint a nők, amelyik férfi pedig túl érzelmesnek mutatkozik az jó eséllyel rátesz pár lapáttal, mert tudja, hogy a nő ezt szeretné látni, hallani.

26F

2013. máj. 4. 17:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Ostobaság!! Mire vagy elkeseredve? Hogy jobban figyel arra, hogy ne tiltson, mint az előző kapcsolatában?....De ha ennyire nem tudsz megbízni benne, és ő is fél akkor ez lesz itt a probléma, örökké csak ezen kattogtok.

Ő most ilyen, vagy így fogadod el, vagy szakítani fogsz.

2013. máj. 4. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!