Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez tényleg így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez tényleg így működik, ahogy a barátnőm mondja?

Figyelt kérdés

Azt mondta, hogy szerinte a lányoknak semmit nem kell tenni azért, hogy összejöjjenek egy pasival, csak egy jó első benyomást kell tenni és eldönteni, hogy az adott pasi márpedig az enyém lesz, és innentől maguktól mennek a dolgok.

Én nem egészen így szoktam, én mindiug igyekszem keresni a srác társaságát, aki tetszik, esetleg el is hívom- ide-oda, ő sose... és mégis ő a sikeresebb. Ez tényleg ezen a "taktikán" múlik, vagy csak én vagyok túl szerencsétlen?

Neki eddig három kapcsolata volt, mindegyik hosszútávú, és minden pasijával így jött össze...beszélgettek egy jót, aztán már tudta, hogy az a srác lesz a barátja. És a pasik tényleg mindent megtettek azért, hogy vele lehessenek, tepertek kb mint egy őrült... nem is értem ezt.

Most is alakulóban van egy kapcsolata, azt mondta, hogy ő még soha nem írt a srácnak, sose hívta el sehova meg semmi. Most a pasiknak tényleg ez kell? Ti tényleg ennyire szerettek magatok megküzdeni egy csajért?

Mondjuk ezt se mondanám, mert közben meg mégse tűnik szerintem olyan elérhetetlennek, mivel mindenkivel eléggé közvetlenül viselkedik... ha én is ötvözném a kettőt, akkor nagyobb sikerem lenne?

2013. máj. 2. 11:07
 1/8 anonim ***** válasza:
sok múlik a kisugárzáson is, de lehet, hogy a barátnőd dekoratív külseje is közre játszik...
2013. máj. 2. 11:12
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerencsés a barátnőd. :)

Általában nem így van, de az is igaz, hogy nem érdemes túl sokat tennetek. Amit érdemes: egyértelmű jeleket küldeni a tetsző pasinak. Egyértelmű azt jelenti, hogy biztosan nem csak baráti szimpátiára utaló jelek. Tudod te, hogyan kell ezt.

És tehát ha az illető pasi tudja viszonozni az érdeklődést, akkor tudja, hogy közeledhet, és innentől van az, hogy a dolgok mennek maguktól.

DE! Ez nem azt jelenti, hogy akkor már nem érdemes áldozatokat hozni érte, gesztusokat tenni, amivel jelzed, hogy szereted őt, tetszik neked stb! Csak az ne legyen kezdeményezés, a kezdeményezést hagyd őrá. (Kivétel max. egy-két alkalommal, csak hogy olyan is legyen.)

2013. máj. 2. 11:13
 3/8 anonim ***** válasza:

A pasik sem egyformák, nem lehet általánosítani! Vannak, akik szeretnek küzdeni (sikerorientáltak), és vannak, akiknek több biztatás, pozitív visszajelzés kell.

Alapvetően működik a barátnőd módszere (bizonyos típusú férfiaknál, nyilván ő ilyenekkel ismerkedik, erre a típusra bukik, őket "vonzza be").

De összességében az a jó, ha a férfi kap pozitív visszajelzéseket is. A flörtölés művészet, amolyan húzd meg - ereszd meg játék. Lehet, hogy nem keresi őket, de valamilyen más módon egészen biztosan ad visszajelzéseket, különben nem tepernének utána.

Szerintem jó ötlet ötvözni a kettőt.

2013. máj. 2. 11:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is úgy jöttem össze már fél éve a barátommal, hogy ő írt először, ő hívott el, ő vallotta be először, hogy mit érez.De ez nem azt jelenti, hogy én csak vártam, mint egy szent, közben én is írtam neki, meg én is hívtam pár helyre. (Persze az sem jó, ha folyamatosan te keresed, és nagyon nyomulsz, mert ezzel el is ijesztheted.)

Szerintem erre nincs szabály, hogy ki milyen módon jön össze valakivel, de az tény, hogy a legtöbb lány elvárja, hogy a fiú tegye meg az első lépést.

16L

2013. máj. 2. 11:15
 5/8 anonim ***** válasza:

A "küzdjön meg értem" pedig egy nagy tévhit, egy nagy csapda.

Ha ezen alapul a kapcsolat, abból ered az, amikor a pasi amint megkapott, nem küzd tovább érted. És akkor benézted. :)

A másik lehetőség, hogy az egész kapcsolatotok egy örökös hiányból fog állni: a pasi beleun abba, hogy állandóan küzdenie kell, neked hiányozni fog, hogy küzdjön... Hurrá... :D

KAPCSOLAT. Azt jelenti: EGYMÁSÉRT. Hogy kerül ebbe "küzdelem"?!

EGYMÁSÉRT igen, azért érdemes küzdeni! (A volt párommal mi egymásért küzdöttünk, azért, hogy a másik boldog legyen, boldog is volt a kapcsolat, amíg szembe nem jött az élet és más egyéb problémák.) Csak az egyik csak a másikért, hát, lehet próbálkozni ezzel, csak a vége mindig ugyanaz: szenvedés, küszködés, (külön)válás.

2013. máj. 2. 11:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan szoktam ismerkedni mint a barátnőd de keverem a te módszereiddel és egy idő után levakarhatatlanok a pasik. Most hogy van barátom visszavettem a dologból de még így is elkerülhetetlen hogy indokolatlanul nyomuljanak rám 10-en egy buliban -.-
2013. máj. 2. 11:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Én sem voltam soha az a fajta, aki ennyire magabiztos volt. Addig oké, hogy nem hívom randira, az a fiú dolga. Azért kerestem, de nagyon ritkán.

Az én barátom sokat várt rám és nem adta fel a küzdelmet. Mindig írt nekem, felhívott, randira hívott. Én is kerestem azért, de ritkábban mint ő. 1 éven át (pár hónapos megszakítással) udvarolt nekem. Ő nagyon küzdő jellem. :)

Pár évvel korábban pedig találkoztam olyannal, akinek először tetszettem de mikor megtudta hogy nem adom magam könnyen szó nélkül odébb állt, lekoptatott elég "szépen"... Annak csak hálás vagyok, hogy elkotródott akkor és nem rabolta a drága időmet.

A taktikája jó a barátnődnek úgy tűnik, de ő nagyszerűen választja ki azokat a személyeket, akik képesek kitartani és oda vannak érte. Nem mindenki díjazza viszont a sok várakozást. Persze, kinek mi a célja, ugye?

Azért ha néha érdeklődsz a fiú iránt az nem baj, mert látja hogy nem közömbös a számodra! Csak randira ne hívd és azt se mutasd hogy mennyire tetszik, mert az viszont nem igazán használ... Ez a tapasztalatom.

2013. máj. 2. 12:22
 8/8 A kérdező kommentje:

Mindig azt mondja, hogy olyan embert kell választani, aki számára tökéletesnek tűnik, és úgy érzi, hogy ő is tökéletes lenne a srác számára, mert annyira egy hullámhosszon vannak.

De én ezt se értem, hogy néhány óra alatt mégis hogyan tudja eldönteni. Miből lehet ilyet érezni?

2013. máj. 2. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!