Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ? Nem látok tisztán!
32 éves férfi vagyok. 9 éves kapcsolat 4 év házasság. Gyerek nincs. A házasságom a hétköznapokban unalmas, sokszor azt érzem hogy mennék inkább. Megismertem egy lányt, aki szintén házas. Évekig csak kerülgettük egymást, én többször mondtam neki hogy váljunk el nem akart. Itthon a feleségemnek elmondtam, hogy van ez a lány, de nincs köztünk semmi, persze ő rajott hogy érzelmileg van. Ekkor felkereste a lányt és ez miatt megromlott a kapcsolatunk. Ez a lány hetekig nem szólt hozzám. Mindennek elhordtak. Én benne maradtam a hazassagomban, ugy voltam vele, megakarom oldani. Sajnos látom hogy nem tudom. Folyamatosan ezen a másikon jár az agyam. Időközben néha amikor találkozunk váltunk pár szót, azonban semmi konkrét. Ma azonban bejott a munkahelyemre és közölte, hogy hiába haragszik rám a hazugságaim miatt, velem akar lenni. Nem tud rám igazán haragudni és otthon is rám gondol. Mióta nem beszélünk hiányzom neki stbstb. Lényeg, hogy közölte, hogy hétvégén költözzünk el.
Most megint azt érzem, hogy a feleségem szeretem és nem tudnám megbantani. Közben amikor az unalmas hétköznapok vannak akkor pedig nem ezt érzem. Azt sem értem mi ez a nagy fordulat most. A feleségem keze nincs benne ebben biztos vagyok. Tényleg komolyan gondolja a másik ezt. Ha elmennék szerintem rossz döntést hoznék. Közben nem tudnám végig nézni ahogy mással ismerkedik a másik és ott lehettem volna. Nem tudom mi tevő legyek. Nagyon nagyon tanácstalan vagyok. Azt hozzá kell tenni, hogy a másik lány mesélte, hogy a férje szeretne családot ő azonban nem . Én sem feltétlen és ez miatt is én járok az eszében. A férje idegesíti ezzel, elege van. Nem tudom mit tegyek... tudom hogy görény vagyok, de kíváncsi lennék külső szemekre.
Ha a ferjem eloszor megmondana, hogy van egy masik no, eloszor is en biztos nem keresnem fel ot, nekem nincs vele dolgom. Masreszt ilyen nincsen,hogy “most megint a felesegem szeretem” szerintem nem szereted, de a masik not sem. Olyannak tunsz, akinek mindegy kivel van, csak legyen valaki mellette, mert nem tud egyedul lenni.
A masik no nem ismerkedhet senkivel, mert neked az rosszul esik, de nem akarsz vele lenni. A feleseged mellett unatkozol, nem vagy boldog, de valni sem akarsz. Akkor mit szeretnel? Megmaradni a kenyelemben, mindket novel? Bar nem te lennel se az elso se az utolso, aki ezt valasztja. En nem biztatlak arra, hogy mentsd meg a hazassagodat. A felesegednek biztos megalazo ez az orokos visszatancolas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!