Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Srácok,férfiak,férjek Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok,férfiak,férjek Ti mit reagálnátok le a következő szituban? Szerethet a férjem vagy bárkinek felkínálna tálcán?

Figyelt kérdés

Történt ugyanis, hogy van egy velem egykorú haverunk. Akivel buliztunk. Bulin nem történt semmi max hogy nagyon megölelgetett mondta milyen finom az illatom. Mondom ok ez semmi, ivott is barát is. Ennyi. Másnap beszéltünk ki hogy van másnapos e stb. Én elküldtem neki hogy altatom a kisebbik gyereket (nagyszülőknél voltak) ő erre meg egy képet hogy pihen. A kép volt a baj. Az ágyon fekve lazán egy szál boxerban. Én csak néztem. 1 órát agyaltam miképp vezessem fel a férjemnek, nehogy kicsinálja a gyereket. Megmutattam neki mit beszéltübk egy csodálkozással és egy okéval lezárta. Később hozzá tette a srác mindenkivel leakar feküdni. (Több csaja is van) Aztán később mondtam neki hogy azt hittem ideges lesz ilyen képet küldött a haver. Azt mondja nem. Ő minsig ilyen dilis volt, nem kell foglalkozni vele.o.o

Most velem a baj hogy ez bánt? Ergo bárkinek felkinálna tálcán????

Ti hogy reagálnátok?

28/N

2023. okt. 10. 17:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
92%

Kiakasztó vagy. Ha (állandóan) gyanúsítana az lenne a bajod, ha bízik benned az a gond. Komolyan "mondom" tényleg nem lehet a nőkön elmenni. 😂

N

2023. okt. 10. 20:50
 52/73 anonim ***** válasza:
87%

"Ennyi. Másnap beszéltünk ki hogy van másnapos e stb. Én elküldtem neki hogy altatom a kisebbik gyereket (nagyszülőknél voltak) ő erre meg egy képet hogy pihen."

Ez mi, ha nem chatelés? Vagy mindenkivel ilyen közeli a kapcsolat?

2023. okt. 10. 20:50
 53/73 anonim ***** válasza:
77%
Ebből lesz az, hogy mivel "lesz*r" a párod te szépen a baráttal kezdesz csetelgetni, figyelmet kompenzálni és megcsalod, mert olyannyira bírsz magaddal unalmadba. Szörnyű esküszöm, hogy valakinek a jó se jó.
2023. okt. 10. 20:54
 54/73 anonim ***** válasza:
100%

Egyik lehetőség, hogy nagyon túlgondolod. Bebeszéled magadnak, hogy felkínált, holott nem. Talán csak képesnek tart arra, hogy tudd kezelni a helyzetet, ha már nagylányosdit játszol, és férjnél vagy. Vagy talán csak bízik benned. Honnan tudnád, mit gondol magában? Akár a haverról?

A másik lehetőség, hogy unatkozol, elhanyagol a férjed, és így próbálod kihisztizni a figyelmét.

2023. okt. 10. 21:25
 55/73 anonim ***** válasza:
78%
És neked gyereked van? Édes istenem…
2023. okt. 11. 03:59
 56/73 anonim ***** válasza:
10%
Normális ember nem tartaná a barátjának ezek után.
2023. okt. 11. 05:48
 57/73 anonim ***** válasza:
79%
Tipikus példája annak, amikor valakinek semmi nem jó. Mondjuk eleve gáz olyannal lenni, aki egy visszafogott bepróbálkozásért képes kimeríteni a Btk. egytől öt évig terjedő szabadságvesztésének kategóriáit, de még ennél is nagyobb gáz, hogy ha már az is probléma, hogy megbízik benned, és kulturált emberként kezel egy helyzetet.
2023. okt. 11. 10:11
 58/73 anonim ***** válasza:
91%
Nem azt reagálod túl, ami történt a baráttal, hanem azt reagálod FÉLRE, ahogy a szerelmed viselkedik. Ő nem felajánl, csak ismerve a barátját, hogy az ő szemében ez mit jelent, elengedi. Te tudsz keveset, nem ő ajánl fel. Ha ismernéd ezt a barátot, csak forgatnád a szemed és lépnél tovább. Ő egy bolond, különc, dilis emberke, akinek ég a szexualitása, mint az olaj. Ez van. Persze egy beszélgetést megérne, hisz zavar, amit tesz, de a férjed semmit sem csinált, és sehogy se áll ehhez. Utolsó soraid rémisztőek. Leírod, hogy lazán reagált a párod, és mindenféle egyéb rész nélkül, már jön a felkínálna-e bárkinek szöveg. Nincs baj. Ha lenne baj, akkor az, hogy nem ismered őt, és úgy reagálsz a tetteire. Ez még mindig nem jelentené, hogy felkínál. Ismétlem, TE NEM TUDSZ VALAMIT. Nem ő az, aki a helyzetben felkínál, hanem te vagy az, aki félreérti a helyzetet. Nincs az a helyzet, amit elképzelsz, nincs olyan, hogy felkínál. Az van, hogy ez egy semmi, te pedig többnek látod egy semminél. Igy is valid ha ez zavar, beszéljétek meg.., mármint a baráttal. De az egész "ennek van jelentősége, és a férjemnek ez a nagy jelentőség oké", nem létezik. Nincs semmi, és ha lenne, nem lenne oké a férjednek.
2023. okt. 11. 10:45
 59/73 anonim ***** válasza:
91%
A finom az illatodra is már felhúzhattad volna a szemöldököd. :)
2023. okt. 15. 13:59
 60/73 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó :D megtörtént. Ott kezdett furcsa lenni a dolog..... vészcsengő mód. De mondom kur..a piás volt. Talán csak én értek bele többet...
2023. okt. 15. 14:11
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!