Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok,férfiak,férjek Ti mit reagálnátok le a következő szituban? Szerethet a férjem vagy bárkinek felkínálna tálcán?
Történt ugyanis, hogy van egy velem egykorú haverunk. Akivel buliztunk. Bulin nem történt semmi max hogy nagyon megölelgetett mondta milyen finom az illatom. Mondom ok ez semmi, ivott is barát is. Ennyi. Másnap beszéltünk ki hogy van másnapos e stb. Én elküldtem neki hogy altatom a kisebbik gyereket (nagyszülőknél voltak) ő erre meg egy képet hogy pihen. A kép volt a baj. Az ágyon fekve lazán egy szál boxerban. Én csak néztem. 1 órát agyaltam miképp vezessem fel a férjemnek, nehogy kicsinálja a gyereket. Megmutattam neki mit beszéltübk egy csodálkozással és egy okéval lezárta. Később hozzá tette a srác mindenkivel leakar feküdni. (Több csaja is van) Aztán később mondtam neki hogy azt hittem ideges lesz ilyen képet küldött a haver. Azt mondja nem. Ő minsig ilyen dilis volt, nem kell foglalkozni vele.o.o
Most velem a baj hogy ez bánt? Ergo bárkinek felkinálna tálcán????
Ti hogy reagálnátok?
28/N
#38 amúgy te nem tudsz olvasni hogy nem idegen?
#36 egy kép a gyerekről, az altatasrol bensőséges, ami közeli ismerősök, barátok között szokás.
Egy kép a csavorol boxerben az előtte lévő este történtek után inkább szexuális töltetű, szerintem nem egyenlő a kettő.
Azon kívül szerintem érthető miért zavarja a kérdezőt.
Nyilván nem az lett volna a normális reakció hogy bezarja a lakásba a kérdezőt, a pasit meg elveri. De ez sem.
A normális reakció valami olyasmi lett volna hogy "figyelj haver, ez nem oké, atleptel egy határt".
De az hogy ennyire leszrja, bennem külső szemlelokent azt az érzést kelti hogy elég gyenge ez a kapcsolat és már nem érdekli..
41, nem vagyunk egyformák. Én úgy vagyok vele nőként, hogy nem kell körbehugyozni. Ha nem tetszik valami szólok az alanynak, vagy, ha nem tudom megoldani/valamiért úgy érzem a párom dolga lenne, akkor közlöm a párommal, hogy beszélj "Gézával" mert...
De, rosszul vagyok attól, ha kérés nélkül, helyettem akarják az én életemet megoldani, rendbe tenni. Attól úgy érzem fogyatékosnak, vagy gyereknek néz a másik.
Emellett tartom, hogy nekem épp annyira intim az egyik, mint a másik, amennyiben nem tett józanul is utalást. Ha általános, hogy képeket küldözgetnek hétköznapi és/vagy személyes dolgokról, akkor abban ez is benne van. Ha nem tetszik neki, szóljon érte.
De, nem vagyunk egyformák.
A tálcán felkínálttal van a baj. Ha csak azt kérdezted volna, gáz-e ilyen képet küldeni? Igen, gáz. Gáz, hogy a pasid nem reagál? Ez egyéni, én szeretném, ha a páromat érdekelné, hogy a haverjai ne szar emberek legyenek.
De a tálcán kínál az aktív dolgot sejtet. Szándékot a részéről. Amikor teljesen semleges, passzív.
Itt a kérdező kifejtette a párjának hogy őt ez kellemetlenül érinti, ennek ellenére a párját nem érdekli. Nyilván ki tudna állni magáért a kérdező is, nem erről van szó, nem kérte senki a pasit hogy intezkedjen, nem is feltétlen muszáj de attól még mondhatna azt hogy igen szívem, ez nem volt oké. De gyakorlatilag csak tudomásul vette, tehát nem is érdekli.
"Megmutattam neki mit beszéltübk egy csodálkozással és egy okéval lezárta"
Ebből én nem azt olvasom ki, hogy nagyon mélyen kifejtette. De, akkor se érzem túl kevésnek a reakciót. Annyit hozzátehetett volna, hogy, ha akarod megbeszélem vele, hogy álljon le. De szerintem ez is kevés lett volna a kérdezőnek. Én nem tennék ennél többet fordított esetben se.
Ha annyira zavarja a kérdezőt, érdemes megbeszélni, mert valószínűleg ilyen téren máshol vannak a határaik.
Nyilván nem akarom a verekedést azért féltem is...
De nem ezt a semmilyen arcot vágva nekem. Mint akit abszólut nem izgat. És nem chatelek vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!