Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról, hogy egy pár összeházasodik két tanú jelenlétében, majd kb 2 év múlva tart lagzit?
Figyelt kérdés
2023. okt. 8. 09:45
1/12 anonim válasza:
Akkor már minek? De az ő dolguk.
2/12 anonim válasza:
Így alakult.
Nem minden fiatal párnak vannak milliói a lagzira. Sőt...
Viszont a lakhatás jelenleg jóformán házassághoz vna kötve, tekintve, hogy nem házas emberek sokkal nehezebben jutnak lakástámogatáshoz.
Szóval teljesen érthető és racionális, logikus lépés.
3/12 anonim válasza:
Semmi.
Ahogy nekik jó, úgy csinálják.
5/12 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel gond..Én is így tennék, ha nem lenne pénzünk a lagzira. Bár egyéb -okból is szokták halasztani (pl. érkező baba miatt, stb..), a lényeg, hogy Nektek jó legyen!
8/12 anonim válasza:
Kicsit gáz. Legyen egy nagy buli, de ne hívják lagzinak. :D
9/12 anonim válasza:
Érezzék jól magukat. Tartsanak ki egymás mellett.
10/12 anonim válasza:
Semmi. Én nem értem, hogy miért kell feltétlenül az anyakönyvvezetőhöz is elvinni az egész vendégsereget. Én is úgy tervezem, hogy ha letudtuk a hivatalos részt, utána rá pár nappal/héttel lesz a lagzi. Most hogy nektek ez két év, akkor két év, attól még nyugodtan ünnepelhettek. Előttem is írták, hogy a házasságkötésnek vannak jogi okai is, és érthető, hogy nem feltétlenül tudtatok anno mondjuk kifizetni egy lagzit. De ha csak meggondoltátok magatokat, abban sincs semmi, jó szórakozást kívánok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!