Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Az valami sikertörténetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az valami sikertörténetnek számít egy ember életében, hogy volt házas?

Figyelt kérdés
Hihetetlen sokan reszketnek az eljegyzésért, a lánykérésért, a papírért. Itt is nagyon sok erre irányuló kérdés van. Mindeközben mindenki tudja, hogy a házasságok döntő többsége válással végződik, több mint 60% az esélyed arra, hogy elváltként végzed. Az lehet a magyarázat, hogy valami kellemes jó érzés azt mondani, hogy elvált vagyok ahhoz képest, hogy egyedülálló vagyok?
2023. szept. 20. 10:46
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Több okból is. Az egyik ha családot, gyereket akarnak akkor ez ad egy biztonságérzetet főleg a nőnek, illetve a házasoknak mindenféle kedvezmények járnak. A másik ok hogy így a nagyvilág felé hivatalosan is kijelentik hogy egymást választották.

Én személy szerint utálom az esküvőket soha nem is szeretnék megházasodni és családot sem szeretnék. A társadalmi megítélésről annyit hogy a munkahelyemen a bejáratnál van egy tv amin mindenféle nem fontos információkat osztanak meg a dolgozók életéről, pl ma láttam hogy már az is ki van téve hogy kik házasodtak meg az adott hónapban. Amikor megláttam majdnem rosszul lettem, hogy ez miért tartozik rám.

2023. szept. 21. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!