Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az valami sikertörténetnek számít egy ember életében, hogy volt házas?
18.
Hát ÉN kábé bézbózütővel félholtra vertem volna és azzal töröltem volna ki a seggét amikor össze💩ja magát!
(😬😬😬😡)
Szerintem a magyar alapból mazochista-szadista keveréke. Mazo, mert szeret szenvedni, hogy megházasodik azért, hogy osztan elváljon. Szadista, mert örül annak, ha a huga-testvére-öccse-nagybátyja-sógóra-ismerőse-munkatársa-barátja is erre a sorsra ju, miközben hangoztatja, hogy: "Én nem vagyok hibás".
A magyar alapból ösztönlényként viselkedik: valaki kitalálta anno, hogy "Hú, meg kő házasodni!", osztan ez valami konvencionális alap lett mindenkinél, még így is a XXI. sz.-ban (ami szerintem vicc:):):), és hát sorra dől meg a "Hú, meg kő házasodni!" értelme.
Azt se felejtsük el, hogy "szeretett" Viktorta is nyomatja ezt a kereszténi család lózungot, amire megint sok jelentkező van - persze "NEM" a pénz miatt...
A legjobb az egészben, hogy nem kötelezô. Aki nem akar az nem házasodik.
Az egyetlen probléma, mint oly sokszor, hogy egyesek attól boldogok, ha ráerôltetik másokra a saját nézeteik.
Be ne tiltsuk esetleg?
29, ezért kell csak magamnak megfelelni, nem de?
Asszem Tupac mondta, csak az Isten ítélkezhet felettem!
"Only God Can Judge Me"
Tökre igaza volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!