Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családapa egészsége miért nem számít?
Ez valójában nagyon széles körben jellemző, teljesen elterjedt, megszokott dolog, hogy egészségére, pihenésre, egészségre nem figyelve stresszelve dolgoznak a családjukért, aztán egyszer belehalnak, de a lényeg végülis hogy dolgos férjek akik jó egzisztenciát, biztos jövőt építettek a családjuknak.
A feleségeiknek erről mi a véleményük? Látják ezt, mondják hogy "drágám inkább ne legyen családi ház, maradjunk a lakásban, és elég évi egy nyaralás, de dolgozz fele ennyit."
Ugye ilyen úgysincs, nem mondanak ilyet. Ha meghalna a férj, szomorú, de újat még találhat utána nem?
mivan?! nincs mar ilyen, hogy a ferfi a belet kidolgozza, a no meg ul otthon. a no ugyanannyit dolgozik, sot.
sajnos rengeteg az elhizott ember, a dohányos, az alkesz, ezek mind kockazati tenyezok. nem a munkaba halnak bele, hanem ezekbe. illetve ferfiak sokszor csak akkor mennek orvoshoz, ha mar elkerulhetetlen, az eves kontrollokat stb. leszarjak. ez a helyzet.
Pont fordítva volt. Mindig azt akartuk, dolgozzon apánk kevesebbet, de nem volt rá hajlandó. Még ma sem. Úgy hajtja a pénzt, pedig nincs rá szükség.
Ellenben ha kértük, gyerekek, meg anyánk, hogy foglalkozzon velünk - ami ugye ingyenes - akkor meg mellőzve voltunk. Képzeld, ez az elterjedt. Inkább elment dolgozni, mint sok más "mintaférj".
Gyereknevelésből, háztartás vezetésből persze nem vette ki a részét. Azt anyánk csinálta minka mellett. Na, az sok munka volt, bármennyire is segítettünk.
Én csak egy ilyet ismerek, az a családban van.
Apa mentős, sok ejszakai szolgálat, ha onnan hazaér, akkor meg megy fuvarozni, bútort pakolni.
Eléggé kivan, de hajtja a pénzt. Kívülről úgy tűnik, hogy nem mondja neki senki, nem a feleség űzi, de ki tudja valójában mi a helyzet…
Mindenesetre megszokott, hogy amikor megyünk hozzájuk, vagy nincs otthon, vagy alszik.
Van pénz, de nem tudom, ő maga mit tud élvezni belőle.
Neeeem, a feleség ilyet nem mond, csak bevágja a durcit, ha nem kapja meg, amit akar.
Meg nézegetve a kommenteket állítom, 5 nap után túlteszik magukat azon, ha elpatkol a kis férjük.
Mi a bajod? Én írtam az egyik kommentet. Anyámmal kérleltük apámat hogy ne dolgozzon már állandóan, legyen velünk. Nem, kkrvára nem örülnénk ha "elpatkolna", de akkor avass már be minker butákat, hogy hogy lehet meggyőzni egy ilyen embert, hogy fontosabb legyen neki a családja mint a munkája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!