Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kettő közül melyiket jelenti ha egy ideje gondolkodok a váláson?
-mivel még gondolkodok rajta, nem vagyok benne biztos, így nem szabad elválni, még nincs elveszve minden
-ha már gondolkodok rajta, akkor az már egy veszett kapcsolat, és a válás a jobb döntés
Elég buta kérdés.
Pont azért gondolkodik rajta, mert még bármelyik végkimenetele lehet a kettő közül.
Ha tudnánk, hogy konkrétan az első vagy a második lehetőség áll fenn, akkor már nem lenne gondolkodás, hiszen eldőlt a dolog.
Nem véletlenül mondják, hogy egy párkapcsolathoz/házassághoz a szerelem önmagában kevés.
Ha nem tudsz az illetővel együtt élni, akkor mit érsz el vele hogy szereted?
Vagy ha nem tudod elviselni a hétköznapi dolgait akkor az a kérdés is felmerülhet, hogy valóban őt szereted e, vagy csak "a szerelembe vagy szerelmes"? Azaz kivetíted rá a vágyaidat amit benne akarsz látni, de ő valójában nem tud olyan lenni amilyennek te akarod.
Ehhez kell az önismeret, hogy bevalld önmagadnak, hogy csak "belelátsz a másikba olyan pozitív tulajdonságokat amik nincsenek is neki, vagy ő tényleg olyan, csak te vagy képtelen pl vele együtt élni, mert nem tudod elviselni a mindennapi dolgait.
Egyébként minden párkapcsolat/házasság két emberen múlik!
Egyedül hiába filozofálsz ezen. Ha a másik fél nem hajlandó együtt, közös erővel javítani a házasságon, akkor te egyedül kevés leszel hozzá.
Nem tudom mikre gondolsz de miértnem próbálod meg megbeszélni vele? Lehet tök bagatel dolog miatt viselkedik úgy.
Nálunk pl a férjem borzasztó szűkszavu es ebből nagyon sok félreértés van. Ha vmi nem egyértelmű neki nem kérdez vissza hanem cselekszik vhogy és ha megkétdezem h de ezt most miért az a válasza h ő azt hitte.... sokszor mondtam neki h ne higyjen hanem kérdezzen vissza. Rendszerint kiborulok ilyenkor amitől ö sárkánynak néz....pedig csak vissza kellett volna kérdeznie az elején ha nem biztos vmiben. Próbaljatok beszélni inkább egy kapcsolatnak ez az alapja....persze nálunk sem mindig sikerül
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!