Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak, mit éreztek babaválla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit éreztek babavállalás után, ha?

Figyelt kérdés
A párotok sok-sok kilót fölszedett, teljesen megváltozott az alakja, arckontúrja eltűnt. Belül nem sárkányosodott el, tündibündi, dectényleg az egykor választott bombázó kedves arcú anyuka lett, gyerek a szülői ágyban alszik, szex redukálódott. Csak ezt megélt férfi válaszát várom. Köszi!

2023. szept. 11. 18:11
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Nem ok nélkül van annyi válás.
2023. szept. 11. 18:56
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Nemtom, feleségem a 4. hónapjban jár, de egyelőre csak én híztam el XD
2023. szept. 11. 19:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez tetszett a legjobban “gyerek a szülői ágyban alszik” :D az marhafsza, esetleg válni szeretnél majd vagy mi a kérdés?
2023. szept. 11. 22:00
 4/10 anonim ***** válasza:
62%

Az igazi szerelem az, ahol együtt híztok!

Egyébként ne haragudj, nőként muszáj vagyok válaszolni, bár erre nem vagy kíváncsi. Te olyan válaszokat vársz, hogy "hát ja, én is kiábrándultam a nejemből", "enyém is meghízott, igyekszem mást keresni".

Értelmes ember felfogja hogy ez egy átmeneti időszak, ez a létezésnek már egy olyan magasabb szintje, ahol nem a testi vonzalom hajt előre, hanem a szeretet és a bizalom. A nejed a saját testében növesztett egy másik emberkét. Hormonok hada rohanta le, nem csak a várandósság alatt, hanem utána is. Arról ne is beszéljünk, hogy a szülési élménye milyen lehetett. Nem azért híznak a nők ilyenkor, mert annyira akarnának.

Értelmes férfi viszont ezt képes megemészteni, hogy a gyerekeinek az anyja változáson ment keresztül. Egyébként sok kismama azért eszik annyit mert depis, nyújtasz neki elegendő segítséget? Veszel le stresszt a válláról? Adsz neki énidőt? Biztosítod, hogy mindig, minden körülmények között támogatod? Megkérdezed mire van szüksége? Vagy szerencsétlen egész nap otthon gügyög lebüfizett pólóban, és kezd becsavarodni?

Vannak ám kérdések a másik oldalról is, nem csak az, hogy a te igényeid mennyire vannak kielégítve.

A legjobb amit tehetsz, hogy biztosítod afelől hogy szerinted most is egy bombázó, és akkor nem kerül bele egy mélyspirálba, mert ha azt fogja érezni, hogy nehéz az anyaság, és nőként is kiábrándultál belőle, az lesz a garancia arra, hogy egy jó 20 éven át tartó túlysúlyspirálba kerüljön bele a depinek köszönhetően.

2023. szept. 13. 10:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Egyébként hozzátenném, hogy egy átlagos terhesség során a nő kb 10-12 kg súlytöblettel gyarapszik.

Ebből ugye 3-4 kg maga a gyerkőc.

További 3-4 kg az nettó víz és vér.

További 2-3 kg az a megvastagodott méh és a méhlepény súlya.

És nem árt megemlíteni hogy testalkattól függően 0.5-1.5 kg-al bizony a mellek növekedése is hozzájárul ehhez. Nemtom ti hogy agytok, én férfiként őfleg ez utóbbit kimondottan pontozom;D

Szóval összességében arról van szó, hogy 9 hónap alatt történik nagyjából 1-2 kiló valódi hízás. Ennyit meg bármelyikünk hízik ennyi idő alatt.

Néhány hónapra valóban nag ylesz a hasa. De aztán kb ugyanennyi idő alatt el is tűnik. Összesen nem tesz ki egy évet sem az egész, tekintve, hogy a látványos növekedés 4-5 hónap alatt történik.

2023. szept. 13. 12:25
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
En 20 kg-ot hiztam mind3 gyereknél. Mindig kb 1 év kellett h visszafogyjak de visszanyertem az alakom. Ferjecském is mindig hizott ő nehezebben tornázza le a kilókat de probál ő is odafigyelni
2023. szept. 13. 21:51
 7/10 anonim ***** válasza:
80%

Egy nőnél 10 kg hízás a max, ami indokolt, aki ennél többet felszed, az 2x kajál tök feleslegesen.

Amúgy nem a megváltozott testarányokkal van a baj, azon lehet változtatni, de ha beköltöztetné a gyereket a közös ágyba és ez tartósan fennállna, igen, elválnék.

Nem azért mert csak ágyban lehet szexelni - leteperem én nappali szőnyegére is, azon ne múljon -, hanem mert szeretem magamhoz ölelni alvás közben, emellett félnék, hogy ráfordulok a kisgyerekünkre véletlen.

2023. szept. 14. 07:28
 8/10 anonim ***** válasza:
71%
Értelmes ember felfogja hogy ez egy átmeneti időszak - 4-es, nagyon nagyon tévedsz :D
2023. szept. 14. 07:28
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Miért is téved a 4-es? Szerintem igaza van. Mi is együtt hiztunk de visszafogytunk...7-es voltam
2023. szept. 14. 11:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Bocs 6-os ;) ja es huaba pontoztok le. Visszafogytam csinosra. Meg se mondja senki h 3x szültem
2023. szept. 14. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!