Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 19 éves vagyok, a párom 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

XcuteX kérdése:

19 éves vagyok, a párom 30 lesz augusztusban,mi a véleményetek vagy tapasztalataitok a babavállalásról?

Figyelt kérdés
2022. jún. 12. 12:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
98%
Ráérsz még arra. Inkább tanulj tovább.
2022. jún. 12. 12:47
 2/18 anonim ***** válasza:
97%

Mióta vagytok együtt? Mióta éltek együtt?

Csak mert - szerintem - felelőtlenség úgy belevágni, hogy talán még igazából ki sem ismertétek egymást.

2022. jún. 12. 12:47
 3/18 A kérdező kommentje:
Ha szeretjük egymást, akkor miért felelőtlenség?
2022. jún. 12. 12:50
 4/18 anonim ***** válasza:
98%

Azért mert nem gondolkozol.

19éves vagy, épp hogy felnőtt, az életed elején. Ha most fogsz szülni, szakma, végzettség nélkül. Sosem lesz normális állásod, a pasi meg sosem fix. Lehet ott maradsz a gyerekkel, aztán el van baszva az egész életed, mert hát te szerelmes voltál.

Az eszed után menj..

2022. jún. 12. 12:53
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
De hát még munkád se lehetett nagyon, max diákmunka és iskolád sem, max egy szakma, vagy gimi?Semmit nem teremetettél meg a babához.
2022. jún. 12. 12:54
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Elkapálnád vele az egész életed
2022. jún. 12. 12:57
 7/18 anonim ***** válasza:
88%
Te még félig gyerek vagy ez az egyik gond. Nincs annyi tapasztalatod az életről hogy felelősségteljesen tudj dönteni egy ilyen kérdésben. A korkülönbség most még nem gond de később azért már az lehet ha a párodnak tipikus lestrapált 45 éves magyar férfiként már fel sem áll majd neked meg 35 évesen bizsereg még napi szinten. Ilyenkor szokott az lenni hogy a nő mivel nem érzi magát nőnek, véletlenül belefut egy olyan fickóba aki mellett nőnek érezheti magát, eszét is veszti gyorsan a jó kemény ph@$ztól és borít mindent gyorsba. A férjecske a kölyökkel meg csak les ki a fejéből hogy most mi is van. Persze tudom, ez veletek nem történhet meg mert ti egy életre terveztek egymás mellett, bla, bla, bla...
2022. jún. 12. 13:01
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ha szeretjük egymást, akkor miért felelőtlenség?"

A gyerek szempontjából szerintem azért, mert nem pusztán szeretetre van szüksége.

A te szempontodból pedig azért, mert 19 évesen valószínűleg nincs olyan önálló egzisztenciád, amivel kisgyerekes anyaként egyedül is boldogulnál az életben, ha ne adj isten bármi történne a pároddal, plusz nagyon eltérő életszakaszban vagytok a 30 éves pároddal, a te személyiséged és életfelfogásod jó eséllyel sokat fog még változni, és nem biztos, hogy 2-3-5 év múlva is úgy fogod gondolni, hogy vele szeretnél családot alapítani, vagy ha ezen már túl lesztek, akkor úgy fogod gondolni, hogy jó döntés volt.

19 évesen nem vagy lekésve semmiről, és ő sem 30 évesen.

2022. jún. 12. 13:09
 9/18 anonim ***** válasza:
2022. jún. 12. 13:12
 10/18 anonim ***** válasza:
94%
#9 Ajjaj, lesznek még itt bajok. Na, én törlöm is a kérdést, itt szerintem nem lehet hatni.
2022. jún. 12. 13:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!