Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van még remény számunkra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még remény számunkra?

Figyelt kérdés

10 éve vagyunk együtt, 2 kis gyerekünk van a férjemmel.

Ő mindig olyan volt hogy a haverok fontosabbak, minden hétvégén ivott velük, miattam sosem jött el tőlük ha együtt mentünk, én egyedül jöttem haza. Ez a kapcsolatunk elején volt. Aztán jöttek a gyerekek és nekem hiányzott a kettesben lét, mentem volna gyerek nélkül csak vele valahova (erre nem volt es nincs még most sem lehetőségünk). De ő sosem mondta ezt, úgy láttam erre nincs igénye, leszarta, neki jó így is.

Esténként én kezdeményeztem mindig a bújást, ő magától nem jött oda, csak nyomkodta a telefonját. Szex heti egyszer volt már régen, az elején is, én akkor még többször igényeltem volna, mostmár elég lenne bőven.

Én több ölelésre, kedvességre vágytam volna mert én körül rajongtam öt, főztem a kedvencét, ajandekokkal leptem meg, stb. Ő meg általában a szülinapommal se nagyon foglalkozott, mindig én eroltettem hogy ünnepeljuk meg. Egyszer meg semmit sem vett ra.

Gyerekekkel keveset segített, mindent én csináltam a hazban, stb. Teljesen megutaltam, kiszerettem belőle.

Én az évek alatt ezt jeleztem neki sokszor, és akkor próbált másképp tenni de max 2 hétig, utana ugyanaz.

Nyár elején közepén volt egy összeveszés, és megint elmondtam neki mit érzek, erre azóta másképp viselkedik, minden nap szexelni akar, kedveskedik, stb. De nekem már nem hozza azokat az érzéseket. Ha el is kezdek valamit, hogy jól érzem magam most vele, akkor tuti elkezd elégedetlenkedni hogy én nem olelem meg elégszer, nem vagyok elég kedves. És ez már ilyen erőszak nekem hogy akkor is tegyem meg ha éppen nem érzem úgy. Mert ő milyen kedves meg most ő milyen sokat megtesz én meg milyen vagyok.

A szexet is erőszaknak érzem, már elég régóta nem mondtam neki nemet, de tegnap azt mondtam azt hittem hogy inkább kiulunk a teraszra. Erre ő megsértődött, hogy én miért nem tudtam kedvesebben mondani, odamenni, megsimogatni es ugy mondani hogy inkább most ne, majd holnap.

De én meg azt érzem mindegy lett volna, úgyis megsértődött volna.

Szóval ha pár évvel ezelőtt ilyen, amikor még tényleg vágytam ra, szerettem, az jo lett volna. Megvaltoznak e még valaha az érzéseim?

2023. szept. 9. 06:51
 1/5 anonim ***** válasza:
26%

EZ alapján azt látom, hogy mindketten tenni akartok, és EZ a legfontosabb. Csak kéne egy kis segitség talán, hogy ne menjen félre. Párkapcsolati tanácsadás, legalább pár alkalommal.

Az érzéseid nem lesznek olyanok, mint a kapcsolat elején, mert ez nem lehetséges. De közelebb kerülhettek, jobban egymásra hangolódtok.

2023. szept. 9. 07:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mire számítottál, ha mindig ilyen leszarom típus volt?Az ilyen sosem változtat a hozzáállásán. Nem kellett volna olyan butának lenned az elején sem.

Tehát, nincsen remény jobb helyzetre. Soha nem is volt.

2023. szept. 9. 07:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
És az ne tévesszen meg, hogy egy kis ideje játssza a kedveskedő szexre vágyót. Amint megérzi, hogy újra nyeregben van, azonnal visszatér a régi viselkedéshez.Az ilyeneknek nem megy az egész életen át tartó megjátszás, csak az átmeneti. Belefáradnak mindig, hogy olyanok legyenek, amilyenek sosem voltak.
2023. szept. 9. 07:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ő most is szabotálja ezt a kapcsolatot, csak most máshogy. Most túltolja a kedveskedést, ami már túl sok, hogy aztán te legyél a hibás, hogy semmi nem elég. Voltam en is ilyen helyzetben. 10 év leszarás után már nem tudott érdekelni, hogy kedveskedik meg szexelni akar. Már megutáltam. De persze én voltam a közellenség, aki nem is akar semmit tenni a kapcsolatért. Miközben 10 évig majd' beleszakadtam. Hát csak röhögtem már. Elváltam és milyen jól tettem.
2023. szept. 9. 08:45
 5/5 anonim ***** válasza:
4-es - "Miközben 10 évig majd' beleszakadtam." - Mibe?
2023. szept. 10. 10:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!