Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ezek után nem bízom a férjembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után nem bízom a férjemben. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Ez az én kérdésem

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Azóta szembesítettem, megmutattam a képernyő fotókat. Először azt mondta, már nem tudja mit vett régebben, azt fizeti most. Utána pedig, hogy valami akció volt a banknál, hogy ha hitelkártyával vásárolsz részt veszel valami tombolasorsoláson, ezért használta a MOL-nál, amikor tankolt. Közöltem, hogy egy szót sem hiszek el az egészből, azóta nem beszélünk, csak amit muszáj. Nem tudom, mit tegyek, nagyon el vagyok keseredve. Olyan szép terveink voltak, most rettegek, hogy széthullik minden...

2023. szept. 8. 21:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen, ez teljesen kizárt. Egyszerűen nem az a típus
2023. szept. 9. 21:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lehet elhinni azt hogy vannak akik kettős életet élnek? A kedves család meg nem tud semmiről általában.
2023. szept. 9. 21:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem lehet h puttozik vagy ilyesmi? Az én apukám azt nyomja sutyiba
2023. szept. 13. 22:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Na kiderült azóta valami?
2023. okt. 9. 22:30
 15/15 A kérdező kommentje:
Megmutatta a banki kivonatot. Minden tranzakció - egy kivételével - a MOL-nál történt 🤷‍♀️
2023. okt. 10. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!