Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ezek után nem bízom a férjembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után nem bízom a férjemben. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Ez az én kérdésem

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Azóta szembesítettem, megmutattam a képernyő fotókat. Először azt mondta, már nem tudja mit vett régebben, azt fizeti most. Utána pedig, hogy valami akció volt a banknál, hogy ha hitelkártyával vásárolsz részt veszel valami tombolasorsoláson, ezért használta a MOL-nál, amikor tankolt. Közöltem, hogy egy szót sem hiszek el az egészből, azóta nem beszélünk, csak amit muszáj. Nem tudom, mit tegyek, nagyon el vagyok keseredve. Olyan szép terveink voltak, most rettegek, hogy széthullik minden...

2023. szept. 8. 21:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Már széthullott. Te nyomozgatsz, kutakodsz, nem bízol benne, ő meg hazudik neked.
2023. szept. 8. 21:40
 2/15 A kérdező kommentje:
Van egy gyerek is, aki imádja az apját, én mindenképp szeretném helyrehozni 😔
2023. szept. 8. 21:47
 3/15 anonim ***** válasza:
41%

Jajj de jó, hogy gyereket is vállaltál egy kamukapcsolatba...

Csak gratulálni tudok!

2023. szept. 8. 21:59
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

"hogy ha hitelkártyával vásárolsz részt veszel valami tombolasorsoláson, ezért használta a MOL-nál, amikor tankolt."

Most vagy ő végtelenül ostoba, vagy téged néz annak.

2023. szept. 8. 22:33
 5/15 anonim ***** válasza:
80%

Ennél sokkal nagyobb problémák fognak a felszínre jönni.

És jól tetted hogy belenéztél a telójába.

Egy jó kapcsolatban nincsenek titkok egymás előtt.

Én apaposabban utánanéznék a pénzügyi dolgainak.

Lehet bármi. Szerencsejáték, krvák, drog, bárni ....

2023. szept. 9. 00:46
 6/15 anonim ***** válasza:
66%

Ne vegyetek fel hitelt!

Nincs hitele a hátad mögött? Kérdezz meg egy ügyvédet, hogyan lehetne ezt kideríteni!

Mert az a te hiteled is...

2023. szept. 9. 03:04
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs hitele a hátad mögött?"

Pont erről van szó.

2023. szept. 9. 07:07
 8/15 anonim ***** válasza:
35%

#5 Lehet, hogy egy jó kapcsolatban nincsenek titkok egymás előtt, viszont lehet a másiknak magánélete, ebbe beletartozik hogy nem nézegetjük egymás telefonját és privát beszélgetéseit. Az nem bizalom. A jó kapcsolat pedig bizalmon alapszik.

Kérdező, ez valóban aggasztó, hogy szembesítésre is tagad. Viszont, mivel csak az egyik oldalát ismerjük a sztorinak, az is lehet, hogy valami teljesen ártalmatlan dolgot vett, csak te annyira elszámoltatod a pénzügyeivel, hogy tudta, hogy kiakadnál ezért nem mondta meg. Minek nézegetted a telefonját egyáltalán (legelőször, mielőtt a gyanú felmerült)? Mekkora összegről van szó egyáltalán?

2023. szept. 9. 09:34
 9/15 A kérdező kommentje:

Véletlenül láttam meg. Egyforma telefonunk van, csak a háttérkép más. Az övéhez nyúltam véletlenül, akkor láttam még az e-mailt. Nem nyitottam meg, de egy része olvasható megnyitás nélkül is.

130000 Ft-ról van szó, ami nem sok, de nem is kevés, viszont itt nem is az összegről van szó, hanem arról, hogy nem ismerte be. Mégis mi kerülhet ennyibe, amiről nekem nem szabad tudnom? És ha megtudom, miért kell letagadni? Sőt, amikor először kérdeztem, azt mondta: "Haljak meg, ha használtam a hitelkártyát". Miféle ember az ilyen?? Nem tudom, hogy nem láttam az elejétől, hogy nem megbízható. Most már mit csináljak?? 😭

2023. szept. 9. 13:55
 10/15 anonim ***** válasza:
Az teljesen kizárt, hogy neked/nektek vett valamit, nyaralás előleg vagy tudomisén és most pipa hogy annyi a meglepetésnek?
2023. szept. 9. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!