Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is sokszor boldogtalan?
6 éve vagyok együtt a férjemmel, van két gyerekünk. Nagyon sokszor vagyok szomorú, boldogtalan, kvázi üres. Olyan, mintha nem lenne senkim pedig van. A férjem szerint minden rendben, elvan a saját világában, de sokszor teljesen hidegen hagyja minden. Objektíven áll a dolgokhoz, habár segít mindenben ha kell, mégis úgy érzem mintha magamra hagyott volna. Igazából kommunikálni nagyon nem tudunk, vagyis sokféle módon próbáltam már, elzárkózik, pajzsot húz maga elé, támad. Mindent sértésnek vesz, mégha a lehető legóvatosabb módon próbálom felé közvetíteni a dolgokat.
Azt mondja szeret, de közönyös és rideg. Sokszor annyira már, hogy fáj és emiatt üresnek érzem magam. Ez mindenkinél így van?
29/N
20, miért egy gyerekes férfi igen? Ha egy gyerektelen szingli nő azt hallja, hogy van 2-3 babymama a képben, akkor hülye lesz leállni vele
Az más kérdés, hogy egy anya már kevésbé veszi be azt a maszlagot amivel a pasik etetnek, és ezt ezek a mihasznák is tudják.
Ennek annyi. Alig 6 év alatt hogy sikerült ennyire elsüllyeszteni ezt a kapcsolatot? Aki ennyire nem törődik veled, rideg, nem érdeklődik stb az már nem szeret. Mondani mondja megszokásból, meg mert talán nem akar balhét. De tettek nélkül a szavak semmit nem érnek. Ezen a szinten Az sem lepne meg ha szeretőt tartana. Esélyes hogy az érdekli jobban.
Sajnálom hogy így alakult. Viszont Még fiatal vagy, találhatsz olyan párt aki értékel téged és méltó hozzád. Ne cseszd el az életed egy ilyen semmirevaló langyos fos házasságban boldogtalanul. Ha nem lépsz ( mert van valami kifogásod), akkor nem érzed magad még elég rosszul ebben az állapotban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!