Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem nem ért semmihez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nem ért semmihez a ház körül. Változhat ez még?

Figyelt kérdés
A férjem egy végtelenül türelmes, humoros ember és baromi kitartó a munkájában, viszont egy dolog nagyon zavar benne: semmihez nem ért a ház körül. Akármit ki kellene cserélni (jó, egy villanykörtét be tud csavarni), akármit meg kellene szerelni, halvány lilája nincs arról se, hogy álljon neki vagy mi kellene egy adott dolog megszereléséhez. Itt most nem egy olyan összetett dologra gondolok, mint egy mosógép, de ventilátort wc-be beszerelni, megsüllyedt ajtóval kezdeni valamit, az már nem menne... A szülei kiskorában elváltak és nincs előtte apaminta, valószínűleg ez a baj, senkitől nem tudott eltanulni ilyen dolgokat... Nagyon szeretem, de néha már az őrület határán vagyok ettől, mennyire nincs semmire megoldása, mindenért az öcsémnek kell szólni, hogy van-e ötlete erre vagy arra. Amúgy a hajlandóság megvan benne arra, hogy valamit megcsináljon, csak tényleg semmit nem tud. Emiatt elhagyni biztosan nem fogom, mert ez egyetlen dolog, csak rohadt zavaró. Valakinél volt már ilyen?!
2023. aug. 18. 07:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az én volt férjem ilyen volt, egy villanykörtecseréhez is villanyszerelőt hívott. (nem ezért váltunk el). Viszont nem baxtatta a rokonokat, mindenre szakembert hívott, arra is, amit mondtam, hogy én is meg tudom csinálni. Ez ilyen mánia volt nála. Mióta egyedül vagyok, sok mindent megszerelek én, pl konnektor, polc felfúrása, bútorok összeszerelése, stb. Komolyabb munkákra szerelőt hívok. Ha rendes a férjed, engedd el ezt a kérdést, csak azt oldjátok meg valahogy, hogy ne mindig az öcsédet ugrasszátok.
2023. aug. 19. 07:27
 22/22 anonim ***** válasza:
29%

"Ki minek nem mestere, hóhéra az annak"

Én ezt szoktam idézni a férjemnek, amikor olyasmit akar megszerelni, amihez nem ért. Nem kell mindenhez értenie. Miért kéne? Én se értek mindenhez.

Amúgy nem is értem, mi ez a sztereotipizálás. Amikor azt halljuk, hogy egy nőnek a konyhában a főzőkanál mellett a helye, van nagy felháborodás, de arra mindenki bólogat, hogy igenis minden férfinak műszaki zseninek kell lennie. Miért ne lehetne az egy nő is? Akinek egy szelfmédmenre van igénye, az legyen ő maga. Akkor is, ha nő az illető. Miért a férjétől várja el?

2023. aug. 23. 01:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!