Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság válás majd újabb házasság esetén hogyan változhat a nevem?
Ez tényleg beteg. Mindkét férfi helyében eléggé dühös lennék.
Ha már nem kellek, minek neked a nevem és ha már én kellek, minek neked a volt férjed neve?
En az exed helyeben jogi uton kovetelnem vedd le a nevem
Az uj parod helyeben pedig otthagynalak.
Egy otlet fuss a sajat neveden az a legjobb mindenkinek mert szerintem orult vagy
A volt ex azt jelenti elmult bekeben vagy harcban
Igy necces a nevet megtartani sot orult dolog
En is megtartottam,pont a gyerekek miatt hisz oket is igy hivjak.Az uj parom felvetette h akkor majd en is felveszem az o nevet,en meg neztem bamban h dehat a gyerekek neve meg mar ezt megszoktam ugyis es az ove meg bonyolult.Es akkor tisztaba tette.
Neve? Kis Anna (en igy vettem fel)
Leanykor neve?Szabo Anna
Ferje neve?Kovacs Attila
Ezt mind ertem holgyem,de akkor ki az a Kis?
Errol nem akarok beszelni:)))
Es belattam h igaza van,barmennyire is szeretem az 1.hazas nevemet (es ugye a gyerekek
..),ha uj eletet kezdek,akkor ne kisertsen a mult igy sem.Mar nem tartozok Kishez,es szeretem tisztelem a parom annyira h engedek majd a keresenek es az ovet viselem a jovoben.Akkor is ha kevesbe fog a nev a szivemhez noni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!