Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem nem ért semmihez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem nem ért semmihez a ház körül. Változhat ez még?

Figyelt kérdés
A férjem egy végtelenül türelmes, humoros ember és baromi kitartó a munkájában, viszont egy dolog nagyon zavar benne: semmihez nem ért a ház körül. Akármit ki kellene cserélni (jó, egy villanykörtét be tud csavarni), akármit meg kellene szerelni, halvány lilája nincs arról se, hogy álljon neki vagy mi kellene egy adott dolog megszereléséhez. Itt most nem egy olyan összetett dologra gondolok, mint egy mosógép, de ventilátort wc-be beszerelni, megsüllyedt ajtóval kezdeni valamit, az már nem menne... A szülei kiskorában elváltak és nincs előtte apaminta, valószínűleg ez a baj, senkitől nem tudott eltanulni ilyen dolgokat... Nagyon szeretem, de néha már az őrület határán vagyok ettől, mennyire nincs semmire megoldása, mindenért az öcsémnek kell szólni, hogy van-e ötlete erre vagy arra. Amúgy a hajlandóság megvan benne arra, hogy valamit megcsináljon, csak tényleg semmit nem tud. Emiatt elhagyni biztosan nem fogom, mert ez egyetlen dolog, csak rohadt zavaró. Valakinél volt már ilyen?!
2023. aug. 18. 07:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%
Én ezt abszolút elnézném a pasinak, ha mellette nem spúr kifizetni a szakszerű segítséget...
2023. aug. 18. 09:23
 12/22 anonim ***** válasza:
54%

Nem nagyon fog változni. Néhány éve városból ideköltözött a faluba egy pár, tartanak haszonállatokat meg kertészkednek. Mikor ideköltöztek, segítettem nekik egy pár dologban.

Azóta viszont kiderült hogy a csávó egy igazi műszaki analfabéta.. Ha bármi elromlik, rögtön engem találnak meg hogy nem e tudnám megnézni.

Már kezdenek kicsit az agyamra menni..

2023. aug. 18. 09:25
 13/22 anonim ***** válasza:
54%

#13 Pl még arra sem volt képes hogy a láncfűrészen kicserélje a láncot..

Arra nem jött rá hogy a láncfeszítőt vissza kéne lazítani hogy fel tudja tenni a vezetőt.

Arról nem is beszélve hogy a régi lánc meg a vezető úgy megvolt égve hogy én még ilyet nem is láttam.

2023. aug. 18. 09:29
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy miért nem kéred meg az öcsédet, hogy mutasson neki ezt-azt?

Nem szégyen ez, főleg, hogy a hajlandóság amúgy meglenne benne :)

2023. aug. 18. 09:35
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
#15 Ha nincs hozzá érzéke, nem fogja megérteni.
2023. aug. 18. 09:39
 16/22 anonim ***** válasza:
66%

Akkor viszont így kell elfogadnia.

Én például nem tartanám ezt olyan nagy problémának.

2023. aug. 18. 09:43
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem ebben nőtt fel, nagyon nehezen pótolja be, de ez az még ragadhat rá. Mondd el neki őszintén, hogy ez téged kissé zavar, te olyan családi mintát láttál, ahol a férfiak értenek hasonló dolgokhoz, szeretnéd ha ő is oda tenné magát néha, esetleg nézzen videókat neten(már mindenről van fent) és próbálja meg. Ezek után te is kérdezd meg, hogy őt zavarja e valami benned, te is nyitott vagy változni miatta. Ne legyen egyoldalú elvárás, mert nem lesz motivációja, ráadásul ha nem volt mintája, érthető is, hogy nem ért ezekhez.

Enyém sokszor túlzásba is viszi ezt, mindent megakar ő oldani, mèg azt is amihez tényleg szerelő kellene pl múltkor törött telefonképernyőt próbált cserélni youtubos video segítségével, persze nagyobb bajt csinált és dobhattuk kifele a telefont. Szóval az arany középút jó :)

2023. aug. 18. 09:45
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az a helyzet, hogy én ezermester apa mellett nőttem fel, aki tényleg mindent megoldott. A férjemnek meg nem volt apa mintája, egyedül nevelte fel az anyukája, így ő nem igazán az az igazán rátermett egyén ilyen szempontból. DE! Lelkes. Vagyis csinálja, csak minden háromszor annyi idő, mert egyrészt túlgondol sokmindent, másrészt meg mert utána kell nézni, tanácsot kell kérni, tízszer át kell beszélni, stb. és majd csak utána nekiállni. Sokszor én előbb megcsinálnék bármit, mint ő, de direkt nem teszem.

Nem születik mindenki úgy, hogy pl. látott már közelről láncfűrészt. Azt mondjuk én sem. Nemrég költöztünk családi házba, de még itt sem volt szükségünk rá soha. Egy egyszerű fűkaszát is meg kell tanulni karbantartani pl. Erre szokták mondani, hogy nem mindenkinek való a családi ház. Ha én nem látnám a hajlandóságot a férjemen, akkor már viszonylag az elején elváltak volna az útjaink, de legalábbis nem költöztünk volna családi házba, mert ne b*ssza már meg, hogy minden apró hülyeségért fizetni fogunk életünk végéig. Ugyanakkor képes vagyok belátni, ha valami meghaladja a képességeinket.

Szóval néha megpukkadok, annyira idegesít, hogy egy tök apróságra is úgy rákészül, mintha agyműtét lenne, ugyanakkor elfogadom, hogy nem volt kitől megtanulnia ezeket és értékelem a hajlandóságát.

2023. aug. 18. 11:05
 19/22 anonim ***** válasza:
Jelen. Az én ferjem kétbalkezes de az apja is az szoval orokolte. De nem zavar már annyira. Néha teret kell neki engedni had probalkozzon. 14 ev alatt eljutottunk odaig h felépitette a kerti kisházat. Nem lett tökeletes de magához képest jo! De én is sokszor felidegesitettem magam....
2023. aug. 18. 20:17
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
A férjem kiskorában meghalt az apja. Sosem "tanulta" de mégis ért mindenhez. Egy egész házat csinált meg egyedül (!) villany, víz, csempe, ajtók, ablak, stb stb stb. Egyedül a gázhoz nem engedtem hogy nyúljon. Mindent megtanult a youtuberol, internetről.
2023. aug. 18. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!