Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megtartanátok a gyereket így?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtartanátok a gyereket így? Nem tudom mi tévő legyek😢

Figyelt kérdés

Férjemmel tavaly házasodtunk össze, utána ki is jöttünk külföldre, a jelenlegi munkánkkal elég szépen keresünk és szeretjük is. Egyikünk szülője sem tehetős, nem örököltünk semmit, mindent a 0-ról kell felépítenünk és most ez volt az elsődleges cél, pénzt gyűjteni majd házat venni stb. Gyerektémán nem is gondolkoztunk, nem volt eldöntve hogy igenis szeretnénk vagy sem. Én úgy voltam vele, hogy ha majd minden körülmény meglesz és úgy fogom érezni hogy vágyok rá akkor lesz.

Most úgy néz ki terhes lettem és hatalmas pánik kapott el. Ez minden tervünket keresztül húzza, haza kell mennünk, párom otthon megint dolgozhat alacsonyabb fizetésért, én utána ugyanazt mint mielőtt kijöttünk, de alig tudtunk félre tenni belőle. Ráadásul azt sem döntöttük el pontosan hol szeretnénk élni, meg is szoktuk itt kint és talán a jövő szempontjából is jobb lenne de nincs sajàt albérlet mèg és gyerek mellett ezt nem lehet dolgozni.

Szóval otthon kell lennem főleg ameddig pici, anyukám és anyósomék segítenének mindenben. De nagyon félek, hogy ennyiből nem tudunk mindent biztositani, azt meg ahogy èn nőttem fel nem akarom, hogy hónapról hónapra osztani-szorozni.

Itt kint van egy olyan lehetőség, hogy tablettával is meglehet szakítani a korai terhességet, folyamatosan gondolkozom mit tegyek. Reálisan átgondolva jobb lenne 3-4 év múlva bevállalni, de biztosan marcangolna a lelkiismeretem ha ezt megteszem.

Viszont attól is félek ha nem vágyott baba , milyen anya leszek, vajon azt fogom érezni hogy feladtam az életem miatta? Rengeteg olyat olvasok, hogy megbánták és már nem szülnének ha tehetnék. Rettegek hogy ilyen helyzetbe kerülök, rettegek a jövőtől. Párom először örült, de miután mondtam a tablettát elgondolkodott, viszont fél hogy megbánjuk.

Összesen 50ezer eurónk van eddig és egy kicsi autónk. Ennyi.

Ti ez esetben mit tennètek? Nyilván a saját döntésünk, de jó lenne tapasztalatokat olvasni, ki mit csinált volna másképp, mennyire nehéz ezeket gyerekkel elérni stb.

26 n

2023. aug. 12. 18:35
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
27%
Hirtelen rendes albi és munkahely váltás? Nem játszik? Mit dolgozol hogy terhesen nem lehet csinálni? Én nem adnam fel a kinti életem. (megtettem, megbantam, azóta vissza jöttünk) esetleg a párod maradjon kint és amíg nem talál lakást maradj otthon (Magyarországon) aztán ha van akkor visszamesz? Én komolyan nem mennek haza, mindent megtennek hogy kint maradjak.
2023. aug. 13. 22:45
 32/35 anonim ***** válasza:
73%
Mi nem tartottuk meg, anyagiak miatt. Egyáltalán nem bántuk meg, ez volt a felelős döntés! Valójában fel sem merült kérdésként, hogy maradjon e. Azt sajnálnánk, ha nélkülözve kellene felnőnie. A férjem élt úgy, Én is éltem úgy, tudjuk mit jelent, ezért köszi de nem kívánjuk ezt a gyerekünknek.
2023. aug. 14. 17:24
 33/35 1Léna ***** válasza:
12%

Igen megtartanám.

Házasságban éltek, szeretitek egymást. A megfogant gyermeketek a szerelmetek gyümölcse. Kettőtökből lett egy új egyedi megismételhetetlen DNS ami alakítja, formálja. A neme is már eldöntött tény, csak később lesz megtudható.

Képesek voltatok külföldre menni, elszakadni a családtól, az ismert környezettől, akkor bizonyára képesek vagytok egy gyerek vállalására is, csak sokan kihagynák ezt a próbatételt és feláldozzák a leendő gyermeküket a pénzért, a jólétért.

Hát adj hálát a szüleidnek, hogy a nehézségeik ellenére a felnevelésed mellett döntöttek.

Döntsetek jól! A szív jó tanácsadó.

2023. aug. 22. 14:43
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az, aki elvetélt a hazaúton?
2023. aug. 22. 16:29
 35/35 anonim ***** válasza:
65%
Én nem tartanám meg,de ez én vagyok.
2023. szept. 7. 00:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!