Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ennél több? Kiégtem.
Szóval 7 éve lettünk egy pár.
Randizás, összeköltözés, lánykérés, esküvő, házvásárlás, 2 gyerek..... elértünk mindent amit kitűztünk.
Én most eljutottam egy olyan ponta, hogy "nem tudom, hogyan tovább".
Nincs ami motiváljon.
Egész eddig vártam a kapcsolatunkba, mindig többre. Pl mikor megkérte a kezem, utána tudtam tervezgetni, hogy ez után bizony esküvő...
Mikor megesküdtünk, tudtuk van ennyi meg annyi pénzünk, vegyünk házat. Vártam, élveztem a "válogatást". Beköltöztünk, ujabb ingerek.
Aztán ott volt a gyerekek utáni sóvárgás. Ők is lettek.
Most itt vagyok 30 éves és ugyérzem kiégtem. Hogy nincs már ennél "feljebb". Megvan minden amit akartunk, boldog életünk van/lehetne.
De nincs mire várnom, nincs mit tervezgetnem, sóvárognom utána. Úgy érzem nincsenek már célok, már csak szinten tartjuk ezt a kapcsolatot.
Egyszerűen nem érzem magam boldognak, ha csak arra gondolok, hogy mostmár mindig itt fogunk tartani, ennél többet nem tehetünk egymásért/magunknak.
Ti hogy motiváljátok magatokat? Mi motivál titeket? Mi hajt előre?
Téged a gyerekeid és a férjed nem motiválnak? ^^
Ez hogyan lehetséges? :O
😂😂😂😂
Ó, ha tudnád, hogy még csak az út elején vagy.
Mi mindig többre vágyunk. Pont azért, mert ez motivál.
Új, jobb állás, ahová a gyed után mehettem. Ennek érdekében tanultam egy új szakmát. Bedolgozni magán, hogy biztos helyem legyen. Addig a férjem tartotta sokszor a frontot otthon, elvégre mindenkiért dolgoztam.
Utána jött ő: új szakma, nyelvvizsga, jobb állás.
Aztán jött a gondolat, hogy miért dolgozzon másnak. Belevágott egy vállalkozásba, illetve belevágtunk. Ott aztán tényleg mindig van új cél.
A gyerekek megint csak minden nap adnak új feladatot.
Közben vannak a kis álmaink, amiket meg akarunk valósítani. Az első tengerparti nyaralás a családdal. Az első repülőgéppel utazás. Nagyobb kocsi. Családi ház. Az teljesen igaz, hogy sosincs kész, csak abbahagyják. A kertre duplán igaz. Új terasz, új tető, új minden.
Jó lenne a gyerekeknek egy-egy lakás. Vagy legalább mégegy ingatlan, aztán ha feldobjuk a pacskert mindkettő örököl egyet.
Nagy álmom egy kis nyaraló vagy apartman, amit ki tudunk adni nyáron, és persze mi is tudjuk használni. Ezt lehet, hogy a bátyámmal együtt meg is valósítjuk, felesben.
Annyi, de annyi mindent szeretnék még elérni.
Nem is értem, te hogy érzed azt, hogy mindent elértél. Nekem ez csak a kezdőszett volt. 😂
Pedig tudományos tény, hogy sok kapcsolat addig működik, amíg van közös cél. Aztán minden pipa, jönnek a szürke hétköznapok cél nélkül, és egyik vagy mindkettő elkezd unatkozni, és képbe kerül a szerető, és/vagy elhidegülnek és válnak.
Mérni kell álmodni! Aztán valósítsd meg! Ez az élet. Legalábbis nekem.
Másban nem tudsz találni célt?
Pl. munkában, hobbikban?
Most ne a párkapcsolatodban akarj újabb célokat, ha az már megvan, keress más dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!