Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Védekezés a másik tudta nélkül?
Figyelt kérdés
Ha a feleséged ezt tenné hosszabb ideig, később megtudnád bocsátani, ha rájössz?2023. júl. 27. 21:57
1/7 anonim válasza:
Nem azon kellene gondolkodni, hogy miért nem beszélgettek őszintén egymással? Nem a tünettel kellene foglalkozni, hanem hogy miért alakult ki! És azon gondolkodni, hogy ezen akar-e mindkét fél változtatni, vagy nem. Ha csak egyik akar, az nem elég, akkor lehet különválni.
2/7 anonim válasza:
Mire gondolsz? Hogy gyereket akarunk és kiderül, a másik fél pl. titokban fogamzásgátlót szed?
Mert ez örökre kinyírná a bizalmat valószínűleg.
3/7 anonim válasza:
Ritka okos nő lehet.
A legtöbb könyörög hogy vegyék már el legyen gyerek ne maradjon vénlány.
4/7 anonim válasza:
Igaza van, én is védekezek gyógyszerrel, ugyanis ha bármi beüt, nekem kell abortuszra menni.
Viszont én mondtam a barátomnak, hogy nálam fixen NEM lesz gyerek, mert nem akarok.
5/7 anonim válasza:
Hát nőként mondom hogy ez durva. Ennek valami oka van ha egy nő ilyet tesz. Gerinctelen dolog mert tévedésben tartja a másikat és beszélni kéne inkább nem így megoldani. Valószínűleg ha ezt negtudnàm örökre gallyra vágná a bizalmam feléje...
6/7 anonim válasza:
Ez volt a Barátok köztben Zsófival és Zsolttal
7/7 anonim válasza:
Kérdés, hogy mi volt a pontos helyzet.
Ha úgy volt, hogy meg volt beszélve a gyerekvállalás, és így jövök rá, hogy védekezik, akkor az nagy gáz, akár válóok is lehet.
Bátyám 1 év után jött rá, hogy "meddőségi problémával küzdő" felesége valójában spirált tetetett fel, azért nem esik teherbe. El is vált tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!