Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagi biztonság, boldogtalanul vagy egy nehezebb élet, boldogan? Többi lent
Figyelt kérdés
A mai világban az anyagi biztonságot vagy a boldogságot választanád, ha van gyereked? Sajnos a férjemmel megromlott régebben a kapcsolatunk. Mindig próbáltam helyre hozni, de ő nem. Neki így jó. Sose ölel meg, sose csókol meg. Neki az ilyesmi felesleges. De nekem szükségem van ezekre. Lassan 20 éve együtt vagyunk. Már nagyjából jól élünk, de borzasztó boldogtalan vagyok. Már a mindennapjaim is erről szólnak. Tudom elítélnek sokan, én is ezt tettem régen, de megismertem valakit, lassan 1 éve van köztünk több mint barátság. Férjemmel évek óta csak mint a testvérek úgy élünk. Na de ez a másik férfi úgy szeret amire mindig is vágytam. Viszont mellette újra végig kellene küzdeni azt, hogy nehezebb a megélhetés. Talpraesett, törekvő, de neki nincs az a háttér, ami a férjnek van. Nem is ez a lényeg, de nyilván nem mellékes. De borzasztó tanácstalan vagyok, a gyerekek miatt. Magam miatt tudom, hogy rég esélyt kellett volna adni mindenkinek, hogy mással boldog legyen. De most nem ilyen egyszerű. Ki mit tenne? Aki így vagy úgy döntött, megérte? A szerető szerintem velem lenne, nyilván azt mondja, ha kiderül a helyzetünk, kitudja marad e. De ez akkor se jó, ami van.2023. júl. 27. 14:01
11/12 anonim válasza:
A válaszaidból úgy érzem hogy a szeretőd nem is akar komolyabbat. Neki jó így. Nincs gondja se veled, se a gyerekeiddel, se az akkor exeddel. Csak élvezi hogy bizonyos időközönként együtt tudtok lenni.
12/12 anonim válasza:
Eleve gáz az egész, de ha ehhez még hozzávesszük, hogy gyakorlatilag a szeretőd lebeszélt arról, hogy dobbants... Hallod, nagyon ragaszkodhat hozzád, ha még ő küld vissza a férjedhez, meg türelemre int...azért ezen gondolkodj el! Ha szeretne, akkor a gondolat is irritálná, hogy oda menj haza, és ne maradj nála :S Több, mint valószínű, hogy jó veled, de a teljes valódat mindennapra nem akarja, két kisgyerekkel, meg minden problémával megsékelve meg pláne nem. Én a szeretődre alapozva tuti nem borítanék, hanem csinálnám azt, amit eddig: jól érezném magam, ameddig lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!