Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a férjetek kiborulna ezen?

Figyelt kérdés
Második gyerekünket várom. Tíz éve volt egy barátnője aki nemrég összejött a haverjával. Beszélgettek és a haver dicsérte neki az exét, hogy milyen jó az ágyban, van anál meg minden. Közben a férjemnek régen azt mondta,hogy nem szereti, és a lábfétises vágyait sem elégítette ki. Láttam rajta hogy feldúlta csúnyán beszélt a nőről. Megijedtem mert ez azt mutatja hogy talán érez valamit iránta?
2023. júl. 24. 08:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell erre gondolnod! Ami volt az elmult, férfiak nem szoktak ujra kezdeni a régi nővel, inkább egy teljesen új nő kelti fel az érdeklődésüket. Úgyhogy ne aggódj!
2023. júl. 24. 23:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Válnék.
2023. júl. 25. 20:29
 13/14 anonim ***** válasza:
74%

Bocs hogy megragadom a lényeget, de nekem nem lenne lábfétises férjem (pláne análozninis akaró) 🤢🤮

A többi innentől kezdve nekem nem megválaszolható mivel nem releváns :D

2023. júl. 25. 20:35
 14/14 anonim ***** válasza:
89%

"Nem kell erre gondolnod! Ami volt az elmult, férfiak nem szoktak ujra kezdeni a régi nővel" pfff

Na ez az év vicce. XD Statisztika szerint a megcsalók majdnem a fele valamelyik exszel csalja meg a párját nem idegennel, nemtől függetlenül.

2023. júl. 25. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!