Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy úgy keresek párt, hogy már a legelején felmérem, hogy a másik, ha nagyon kiborulna vagy nagyon összevesznénk, mennyire kezelné éretten?
Ez konfliktuskerülés.
Csak az a baj vele, h nem működik. 😀
Pont ezt akartam írni. Nem kezeled, hanem kerülöd.
Ha te bevágod a pléhpofát, a barátnőd meg csak néz rád mint egy sülthalra, mert nem figyelsz rá, nem érdekel a probléma és otthagyod az nem jó taktika. Persze, hogy belemelegszik a csaj.
Nem szívesen mondanék neked ellent, mert valószínű meddő lenne.
Nem túl nemes jellemvonás a struccpolitika.
Neked van igazad!! Nőként mondom.
Még én sem bírom elviselni azt a hisztit amit pár nőtársam le tud rendezni egy-egy pár napos utazás, stb. alkalmával. Ha nyaraláskor ezt csinálják, akkor milyen lehet ezekkel élni?
Ez nem konfliktuskerülés, hanem életösztön.
Azt már én is észrevettem, hogy a legtöbb férfi bukik a hisztériás nőkre, mert nőiesnek tartják a nyafogást, a jeleneteket.
Te kivétel vagy! (A válaszokból is látszik)
Szerintem pedig attól, hogy szerinted az akaratossàg rossz, mèg nem lesz valóban rossz, legfeljebb te vagy képtelen kezelni.
Attól pedig, hogy valaki hisztis, mèg nem lesz r*banc.
Normális nők meg az ilyenektől tartjàk magukat távol teljes joggal, akik így beszélnek róluk.
Igen, normális, és az érettség jele szerintem is.
Alapvetően egyébként úgy lehet ezt vizsgálni, ha látod, amikor a komfortzónájából ki kell mozdulnia. Csak ne te mozdítsd ki.
Jó sok oviban megragadt ember van, aki szerint a hiszti a megfelelő viselkedés probléma esetén, és a férfi dolga, hogy ezt "kezelje". Azért mert anyukátok hisztériázott otthon, ha valami nem tetszett neki, az még nem azt jelenti, hogy ez a normális, érzelmileg felnőtt viselkedés egy nőtől.
Én a magam részéről egyenrangú társat preferálok, akivel problémák esetén üvöltözés és durci nélkül, felnőtt módjára megoldást keresünk, és nem a másik hisztériáját csillapítjuk első körben.
Nő vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!