Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, hogy úgy keresek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy úgy keresek párt, hogy már a legelején felmérem, hogy a másik, ha nagyon kiborulna vagy nagyon összevesznénk, mennyire kezelné éretten?

Figyelt kérdés
Nem hozom ilyen helyzetbe, vagy ilyesmi, csak egyszerűen valahogy látom a lányokon, hogy mennyire hajlamosak a hisztire meg a követelőzésre rossz hangulatban, és ezektől a lehető legtávolabb tartom magam. Semmit nem érzek kellemetlenebbnek, mint feltárni az igazi valómat gyengeségekkel és gyarlóságokkal együtt valakinek, hogy aztán ezeket felhánytorgassák meg visszaéljenek vele adott esetben. A hideg kiráz a hisztis meg akaratos lányoktól. Ilyen drogbárók életútját bemutató filmekben lehet ilyeneket látni, pl. a Betépve, de ilyen a Wall Street farkas is, hogy az illető talál valami nagyon dekoratív modellcsajt, aki aztán követelező némberré válik. A barátaim csodálkoznak, hogy hogy lehet, hogy én még egyszer se vesztem össze volt barátnővel, de az a helyzet, hogy ösztönösen távol tartom magam attól, akinek alacsony az érzelmi intelligenciája és rosszul kezeli a konfliktust. Ez gyávaság vagy érettség?
2020. nov. 18. 22:15
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

Ez konfliktuskerülés.

Csak az a baj vele, h nem működik. 😀

2020. nov. 18. 22:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Nekem eddig mindig működött. Mondom, az összes volt barátnőmmel jóban vagyok. Nekem olyan lány nem kell, aki képes hisztis r---nccá változni adott esetben.
2020. nov. 18. 22:39
 3/10 anonim ***** válasza:
65%

Pont ezt akartam írni. Nem kezeled, hanem kerülöd.

Ha te bevágod a pléhpofát, a barátnőd meg csak néz rád mint egy sülthalra, mert nem figyelsz rá, nem érdekel a probléma és otthagyod az nem jó taktika. Persze, hogy belemelegszik a csaj.

Nem szívesen mondanék neked ellent, mert valószínű meddő lenne.

Nem túl nemes jellemvonás a struccpolitika.

2020. nov. 18. 22:40
 4/10 anonim ***** válasza:
21%

Neked van igazad!! Nőként mondom.

Még én sem bírom elviselni azt a hisztit amit pár nőtársam le tud rendezni egy-egy pár napos utazás, stb. alkalmával. Ha nyaraláskor ezt csinálják, akkor milyen lehet ezekkel élni?

Ez nem konfliktuskerülés, hanem életösztön.

Azt már én is észrevettem, hogy a legtöbb férfi bukik a hisztériás nőkre, mert nőiesnek tartják a nyafogást, a jeleneteket.

Te kivétel vagy! (A válaszokból is látszik)

2020. nov. 18. 23:11
 5/10 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem pedig attól, hogy szerinted az akaratossàg rossz, mèg nem lesz valóban rossz, legfeljebb te vagy képtelen kezelni.

Attól pedig, hogy valaki hisztis, mèg nem lesz r*banc.

Normális nők meg az ilyenektől tartjàk magukat távol teljes joggal, akik így beszélnek róluk.

2020. nov. 19. 00:09
 6/10 anonim ***** válasza:
31%

Igen, normális, és az érettség jele szerintem is.

Alapvetően egyébként úgy lehet ezt vizsgálni, ha látod, amikor a komfortzónájából ki kell mozdulnia. Csak ne te mozdítsd ki.

2020. nov. 19. 00:14
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Semmi baj nincs ezzel. Én azokat szoktam pattintani, akikkel nem lehet konfliktushelyzetben beszélgetni, mert kihúzza a valagát és cserbenhagy megoldás helyett. Jellemtelenekkel nem járok, legalább közös megegyezéssel hanyagolnánk egymást.
2020. nov. 19. 00:14
 8/10 anonim ***** válasza:
57%

Jó sok oviban megragadt ember van, aki szerint a hiszti a megfelelő viselkedés probléma esetén, és a férfi dolga, hogy ezt "kezelje". Azért mert anyukátok hisztériázott otthon, ha valami nem tetszett neki, az még nem azt jelenti, hogy ez a normális, érzelmileg felnőtt viselkedés egy nőtől.

Én a magam részéről egyenrangú társat preferálok, akivel problémák esetén üvöltözés és durci nélkül, felnőtt módjára megoldást keresünk, és nem a másik hisztériáját csillapítjuk első körben.

Nő vagyok!

2020. nov. 19. 09:55
 9/10 anonim ***** válasza:
47%
Na, 8-as, én nyomtam neked egy zöld kezecskét (tökéletesen egyetértek veled), és látom, mások alaposan lepontoztak. Úgy látszik, találva érezték magukat az "oviban megragadt ember" kifejezésen. :-)))))))))))
2020. nov. 19. 10:10
 10/10 anonim ***** válasza:

:D

Üdv

8 as

2020. nov. 19. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!