Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől ti is kiborulnátok?
Adva van 1 lány és 1 fiú. Egyidősek, egyetemisták. Fél éve vannak együtt. A kapcsolat jó, minden téren.
Nemrég a karácsonyi vásárolgatás közben belefutnak a fiú exébe, akiről eddig a lány nem tudott semmit, illetve csak annyit, hogy volt, de semmi részleteset.
A találkozáskor a lány valósággal sokkot kapott és lefagyott. És ez azóta is tart, már vagy 2 hete. És nem tudja, hogyan térhetne magához.
A volt barátnő egy nő...úgy értve, hogy olyan igazi, nagybetűs NŐ, mint egy díva. Olyan sportkocsija van, mintha egy Vin Diesel filmből lenne és az ára egy lakásé lehet. Ráadásul a nő egyszerűen GYÖNYÖRŰ!!! Magas, legalább 180-185 centi, vagy 2 fejjel magasabb a lánynál. Az alakja, mint egy fitness modellnek, ez még ruhában is látszott. Állítólag 45 éves, de simán 30-nak néz ki. Hihetetlenül nyugodt, karcos hangja van, mint egy ASMR videósnak. Saját cége van és Dr. Egyszerűen TÖKÉLETES, HIBÁTLAN!
A sráccal 1,5 évig voltak együtt, 1 évig együtt is éltek.
Ilyenkor mit lehet tenni??? Van értelme mellette bárminek?
Én csak azt nem értem, hogy ezen miért kellene kiborulni? Ő az ex. Lényegében ő már csak a múltnak egy része. Nézhet ki akárhogy, legyen akárhány éves, járhat akármilyen autóval, ha a fiú a mostani barátnőjével van együtt.
Valami oka csak van, hogy nincsen együtt az exével, nem igaz? Valami oka csak van, hogy miért van együtt a mostani barátnőjével?
Ezekkel a dolgokkal felesleges foglalkozni szerintem, másokhoz való hasonlítgatás könnyen rossz dolgokhoz vezethet, ami kihatással lehet a kapcsolatra is.
Ejj, kislány, qurva mákod van. így egy mondatban a lényeg.
A pasid megtapasztalhatta milyen egy tökéletes Nővel. Nos... a tökéletes sem tökéletes. :) Pont ez a lényeg, h túl tökéletes. Kb. mintha egy robotot hasonlítanánk egy emberhez. Az emberben az a szép és másolhatatlan, h spontán és köze sincs a tökéleteshez. Ez vagy most te.
Ennyit tudtam segíteni, gondold át/tovább.
Hát, 45 éves korodig max megnőni nem fogsz, de a többit te is elérheted. Azt még hozzátenném, hogy nem érdemes hasonlítgatni, de ha mindenképpen muszáj, akkor almát almához.
32/f
Mivel én felnőtt ember vagyok, egészséges önbecsüléssel és stabil érzelmi élettel (valamint humorérzékkel) Miss Dr Tökéletest meghívtam volna magunkhoz egy délutáni teázásra/sütizésre. Csak hogy lássa, mennyivel ügyesebb vagyok én, hogy a pasim velem van, és nem vele.
Ha egy ilyen találkozás téged lesokkol/kiborít, akkor javaslom az érzelmi felnövést, segíthet neked!
Mégiscsak te vagy a jobb, ha veled van, és nem vele.
Az asszony exei mind gazdag, jóképű, izmos legények voltak, én totál az ellenkezőjük.
Mégis együtt vagyunk 12 éve :)
Miért borulnák ki?
Attól hogy ő ilyen, nem jelenti azt hogy kapcsolatra jobb nálad. De úgy tűnik neked az önbizalmad kulsosegektol fugg: ha van sok pénzed, jó kocsid, jó tested, akkor van önbizalmad, de ha másnak vannak jobb felszínes dolgai akkor az a jobb.
Nem is veszed figyelembe semennyire sem azt hogy ezek semmit nem jelentenek.
Bár, ha ilyen felszínes dolgokon kiakadsz, meg is érdemled, szívasd csak magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!