Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a férjetek kiborulna ezen?

Figyelt kérdés
Második gyerekünket várom. Tíz éve volt egy barátnője aki nemrég összejött a haverjával. Beszélgettek és a haver dicsérte neki az exét, hogy milyen jó az ágyban, van anál meg minden. Közben a férjemnek régen azt mondta,hogy nem szereti, és a lábfétises vágyait sem elégítette ki. Láttam rajta hogy feldúlta csúnyán beszélt a nőről. Megijedtem mert ez azt mutatja hogy talán érez valamit iránta?
2023. júl. 24. 08:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
13%
Csak a magam nevében tudok beszélni, de ha én egyszer szerettem egy nőt, akkor mindig szeretni fogom. Ez nem jelenti azt, hogy nincs túl a dolgon vagy hogy téged nem szeret, ez csak ilyen múltbéli érzés, ami most föltépődött.
2023. júl. 24. 09:09
 2/14 anonim ***** válasza:
96%

Hát mindenekelőtt szerintem iszonyat szánalmas és gáz ilyen mélységekig kibeszélni haverok előtt a szexuális életünket, de kinek mi.

Ettől függetlenül én nem azon aggódnék, hogy érez még iránta valamit, azt kétlem.

"Közben a férjemnek régen azt mondta,hogy nem szereti, és a lábfétises vágyait sem elégítette ki."

Nekem ez alapján tipik sértődött kisfiúnak tűnik, aki most hőbörög, hogy "Bezzeg nekem anno nem engedte seggbe, akkor neki miért?!?!?". Nem értem és akkor mi van, ha a férjednek azt mondta nem szereti? 10 éve volt, az emberek változnak, nem is értem hogy gondolja bárki azt komolyan, hogy ezt kvázi felhánytorgatja.. Ahelyett, hogy a saját (az az a ti) szexuális életével törődne.

2023. júl. 24. 09:24
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Azért a férfiak sem semmik. Milyen barát az ilyen? Eleve barát az aki összejön a volt párunkkal? Ezek úgy beszélnek a nőkről mint egy darab testről - hagyta hátulról - hát ez a legfontosabb egy gyökérnek a nőben. Na ezért nincsenek illúióim, mélységet nagyítóval kell keresni, nincs igazi összetartó erő a kapcsolatokban amíg mindenki a felszínen mozog.
2023. júl. 24. 09:50
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
A poen, ha a haver ezzel csak kiralykodni akar, es valojaban az analig sem jutottak el. Amugy en is azt emelnem ki, amit az elozo hozzaszolo, az anal kimaradasa bosszantja jobban, nem a kapcsolat vege. A helyedben en emiatt aggodnek.
2023. júl. 24. 10:09
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Soha nem állnék szóba olyan csökevénnyel, aki ilyenről beszélget a cimbikkel.
2023. júl. 24. 10:15
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a csavo tudta, hogy a parodnak nem engedte, ezert mondta, hogy az orra alá dörgölje, ami vagy igaz vagy nem, am. kiderül, hogy ezek ketten rivalizálnak nem igazi barátok.

És ami a legszomorúbb, hogy valószínű te is ki vagy dumálva.

Sajnos én is tapasztaltam hogy felnőtt férfiak ilyenekkel hencegnek, kiteregetik az intim dolgokat, de sokszor csak kamuznak, hogy a férfiasságukat dicsergessek, egonövelő pl. hogy a nő 5x élvezett alattuk fel óra alatt meg ehhez hasonlók. Nem is kell elhinni mindent, pont azok kérkednek akinek komplexusaik vannak, aki rendben n van belülről, jó a kapcsolata, az nem fog fűnek fának bizonygatni semmit. De ehhez el kell egy értelmi szintre jutni, hogy nem adom ki az intim dolgaimat egy harmadiknak.

2023. júl. 24. 10:54
 7/14 anonim ***** válasza:
87%

A férjed is egy jó nagy hülye, ha elmondja neked, hogy x erzsivel nem ment az anál de a spanomnal most megy :D

jesszus.

2023. júl. 24. 11:02
 8/14 anonim ***** válasza:
76%
+ és még őt kellene sajnálni, hogy milyen igazságtalan, ami vele a történt...
2023. júl. 24. 12:17
 9/14 anonim ***** válasza:
56%

Azt jelenti izgatja az anál sex .

Irigy hogy más csinalhassa, sőt lehet neki is lett volna ra lehetősége.

Kb.ennyi nem kell tulragozni

2023. júl. 24. 13:05
 10/14 anonim ***** válasza:
82%
És a feleség érzéseire nem gondol amikor elfecsegi, neki hogyan esne ez fordítva? Miért a múltban él? Van gyereke, családja, nem régi csaja nemi életére kellene fókuszálnia, hanem az új kisbabára, hogy egészséges legyen, nem magát sajnáltatni. Szégyen.
2023. júl. 24. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!