Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a férjetek kiborulna ezen?
Hát mindenekelőtt szerintem iszonyat szánalmas és gáz ilyen mélységekig kibeszélni haverok előtt a szexuális életünket, de kinek mi.
Ettől függetlenül én nem azon aggódnék, hogy érez még iránta valamit, azt kétlem.
"Közben a férjemnek régen azt mondta,hogy nem szereti, és a lábfétises vágyait sem elégítette ki."
Nekem ez alapján tipik sértődött kisfiúnak tűnik, aki most hőbörög, hogy "Bezzeg nekem anno nem engedte seggbe, akkor neki miért?!?!?". Nem értem és akkor mi van, ha a férjednek azt mondta nem szereti? 10 éve volt, az emberek változnak, nem is értem hogy gondolja bárki azt komolyan, hogy ezt kvázi felhánytorgatja.. Ahelyett, hogy a saját (az az a ti) szexuális életével törődne.
Mivel a csavo tudta, hogy a parodnak nem engedte, ezert mondta, hogy az orra alá dörgölje, ami vagy igaz vagy nem, am. kiderül, hogy ezek ketten rivalizálnak nem igazi barátok.
És ami a legszomorúbb, hogy valószínű te is ki vagy dumálva.
Sajnos én is tapasztaltam hogy felnőtt férfiak ilyenekkel hencegnek, kiteregetik az intim dolgokat, de sokszor csak kamuznak, hogy a férfiasságukat dicsergessek, egonövelő pl. hogy a nő 5x élvezett alattuk fel óra alatt meg ehhez hasonlók. Nem is kell elhinni mindent, pont azok kérkednek akinek komplexusaik vannak, aki rendben n van belülről, jó a kapcsolata, az nem fog fűnek fának bizonygatni semmit. De ehhez el kell egy értelmi szintre jutni, hogy nem adom ki az intim dolgaimat egy harmadiknak.
A férjed is egy jó nagy hülye, ha elmondja neked, hogy x erzsivel nem ment az anál de a spanomnal most megy :D
jesszus.
Azt jelenti izgatja az anál sex .
Irigy hogy más csinalhassa, sőt lehet neki is lett volna ra lehetősége.
Kb.ennyi nem kell tulragozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!