Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a férjemmel?
Mióta megszültem a férjem teljesen kifordult önmagából. Tök szuper meg minden hogy a gyerek a mindene de én totálisan el vagyok felejtve. Ráadásul bunkó is extrán, ha valamit túlparáz rajtam tölti ki. Utasítgat mit hogy csináljak ha valami nem úgy van ahogy ő mondja kb kiakad folyton.
Én őszintén nem értem mi történt. Kb mintha hülyének nézne nem tudnám ellátni a babát.
Én meg csak vagyok teljesen magányosan annyira háttérbe kerültem. Hiába mondtam neki ezeket szerinte én vagyok aki belé köt..
Családsegítő szolgálat munkatársai ilyen kommunikációs problémák megoldására hivatottak. Erre szakosodtak.
Ha valami nem tetszik, ellátottjogi képviselőhöz lehet fordulni!
Szüleitek esetleg nem vonódnak bele - a legeslegvégső esetben, ha nem lenne semmilyen összetartó erő?
Próbáljátok meg azt a fajta hivatali utat, amit a szövegmező legfelső sarkába írtam, aztán tájékoztass majd a fejleményekről!
Akár privátban is együtt gondolkodok veled, ha igényled! Nagyon szívesen!
"bunkó is extrán, ha valamit túlparáz rajtam tölti ki. Utasítgat mit hogy csináljak ha valami nem úgy van ahogy ő mondja kb kiakad folyton."
Örülj, hogy örül a babának. De azt ne fogadd el, és ne engedd meg, hogy bunkó legyen és utasítgasson.
Fogalmazz finoman, te semmiképp se legyél bunkó vagy utasítgató.
Több rugalmasságot kérhetsz, ha valamit máshogy tartotok jónak a gyerek körül, egyeztessetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!