Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi van a férjemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a férjemmel?

Figyelt kérdés

Mióta megszültem a férjem teljesen kifordult önmagából. Tök szuper meg minden hogy a gyerek a mindene de én totálisan el vagyok felejtve. Ráadásul bunkó is extrán, ha valamit túlparáz rajtam tölti ki. Utasítgat mit hogy csináljak ha valami nem úgy van ahogy ő mondja kb kiakad folyton.

Én őszintén nem értem mi történt. Kb mintha hülyének nézne nem tudnám ellátni a babát.

Én meg csak vagyok teljesen magányosan annyira háttérbe kerültem. Hiába mondtam neki ezeket szerinte én vagyok aki belé köt..

2023. júl. 18. 14:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%
Maradjon otthon ő a babával. Ja, hogy még annyi teje sincs, mint neked?
2023. júl. 18. 14:37
 12/23 anonim ***** válasza:
62%

10#

Inkább a kérdező legyen élete végéig egyedül hogyha olyan sok a debil(ebb) "férfi" mint a párja, minthogy a gyereke azt hallgassa évről évre, hogy az anyját ki nem állhatja, ellene fordítsa!!!

Nyugodtan váljon el ha nem hat az ultimátum, pszichológus.

Egyébként attól is kevés/kevesebb a tej, hogy a híres beteg férjed kérdező állandóan basztat, mondd meg neki, hogy nézzen utána azzal a debil agyával, hogy a stressz, a viták mennyire nem jól hat a te lelki ideállapotodra, a tej mennyiségére, minőségére, vagy a tej leadó reflexre a kisbaba hogyan érzi magát feszültséget, azt, hogy te ideges, szomorú vagy és aztán pattogjon!

Úgy kirúgnám, hogyha azok után is járna a lepcses pofája, hogy azt nem tudná mondani, hogy mukk. Mi a fr@ncért hagyod, hogy te és a gyereked szenvedjetek az ő debilitása miatt? Vidd el a gyereket nagyszülőkhöz, vagy együtt menjetek és mondd meg neki ott, hogy hová dugja fel az okoskodásait és mi lesz a következménye ha nem fejezi be!

2023. júl. 18. 14:46
 13/23 anonim ***** válasza:
30%

12. Felőlem mindenki azt csinál amit akar! 50 évesen már elég sok mindent láttam és hallottam. Ó, elvált nőket és férfiakat is ismerek, láttam az érzelmi jelleg görbéjüket. Fantasztikus érzések a válás után, jöhet a mennyiségi és minőségi szex, a sorozat randik, az álom pasik/nők. Majd rájönnek hogy minden csak kamu, minden csak a szexről szól. Elmegy az idő, majd később már válni sem kell csak szakítani. Aztán jön a következő... a következő. 50 körül meg már egyedül a legjobb, befásultság, unalom, kiábrándultság.

Engem nem zavar ki válik el és ki nem, csak gondoltam szólok hogy egy válás nem arról szól, mint amire nagyon sokan pályáznak. Arra jó hogy megszabadulj egy rossztól, de helyette 3X annyit veszel a nyakadba.

2023. júl. 18. 14:53
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Szinte biztos, hogy "férfiak" pontoztak le, vagy olyan nők, akik az anyaságról és amivel jár egy kukkot nem tudnak.

De olvass utána és mutasd meg a férjednek kérdező, hogy bizony te rád és a kicsire hat a veszekedés, a feszkó negatívan mint testi mint lelki síkon!

Ha te olyan ételeket is eszel,

vagy iszol teákat gyümölcsleveket amelyek a kisbabára jól hatnak, akkor a gyermek kevésbé sírós, pocija nem fáj (rostos udik nagyon jók), de hiába figyelsz te oda ilyesmikre, hogyha a férjed beleugrál mindenbe, úgy beszél veled mint a kutya (főleg a kicsi közelében!).

Ülj le vele és mutasd meg neki, vagy egy orvos is elmondhatja neki, addig míg nemhelyes, átkattant neki nehogy még egy gyereket csináltass vele (vigyázz szülés után, szoptatás közben a legkönnyebb teherbe esni!!!)!

2023. júl. 18. 14:58
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

#13:

Nem vesz ezerszer több rosszat fel, ha elvál. Nem kell neki randizgatni csecsemő mellett, sőt válogassa meg nagyon, hogy kivel jön össze! A gyerekét nézze, hogy ne rossz családi háttérben nevelkedjen a férje mellett, mert ő aztán tönkreteszi őt is meg a kérdezőt is, akkor inkább egész életében szingli, mint egy idiótával együtt.

2023. júl. 18. 15:01
 16/23 A kérdező kommentje:

Nem vagyok kapcsolatfüggő és nem is szoktam ugrálni egyik fickóról a másikra. Én nem így működöm. A férjemet se ilyennek ismertem meg , csak amióta megszületett a baba azóta van ez legnagyobb bánatomra. Mintha pofán vágtak volna..

Elmondtam neki mi a gondom de mintha meg se akarná hallani ezért vagyok elkeseredve nagyon.

Nem célom a válás, de fogalmam sincs mit kéne csinálnom még ahhoz hogy észhez térjen.

2023. júl. 18. 15:04
 17/23 anonim ***** válasza:
33%
Esetleg beszélj a szüleiddel/rokonokkal, hogy tudnak-e segíteni észhez téríteni.
2023. júl. 18. 15:20
 18/23 anonim ***** válasza:
65%
"Nem célom a válás, de fogalmam sincs mit kéne csinálnom még ahhoz hogy észhez térjen." - Szakember és ha az se segít, akkor válás.
2023. júl. 18. 15:59
 19/23 anonim ***** válasza:
33%
10 hát Én nagyon nem ezt tapasztalom és látom rengeteg esetbe...de ok.🤣
2023. júl. 18. 16:50
 20/23 anonim ***** válasza:
36%
15. Én nem mondtam hogy ne váljon el, sőt van amikor sokkal jobb! Viszont a válás utáni életet sokan félre gondolják.
2023. júl. 18. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!